TERASA DE VARA WISE CAFE

Restaurant romanesc cu preturi placute in centru orasului Galati

Terasa de vara este un loc minunat in aceasta perioada a anului. Designul elegant si peisajele care se deschid din acesta sunt combinate in mod ideal cu vara. Meniul individual pentru terasa pune in valoare notele de vara si nu ne lasa clientii indiferenti.

Icon-Meniu-Terasa-de-vara

MENIU TERASA DE VARA

Romantic-dinner-Icon

CINA ROMANTICA

Terasa-de-Vara-mercure-icon

TERESA DE VARA

hotel ibis styles icon

HOTEL IBIS STYLES

TERASA DE VARA WISE CAFE

Terasa de Vara Wise Cafe imbina placut atmosfera, accesibilitatea si calitatea, pentru a le propune oaspetilor o experienta culinara memorabila. La Terasa de Vara Wise Cafe Galati descoperi vinuri deosebite, pe care nu le vei întalni in alte locuri, alaturi de un meniu atragator si accesibil, cu ingrediente autentice si influente de sezon.

Wise body first

Beneficii de terasa

Terasa este perfecta pentru o masa vara, ceea ce va permite sa experimentati toate caracteristicile minunate ale sezonului estival.

De ce este mai bine pe terasa?

Terasa ofera o vedere excelenta asupra parcului, copacilor, gazonului si naturii, ceea ce  schimba starea de spirit  imediat in bine.

Cum este diferit meniul de la terasa?

Meniul de terasa, pe langa meniul Wise Cafe, include preparate noi, exclusiv din sezonul estival, pentru a pune in valoare zilele de vara, pentru a transmite starea de spirit a acestui sezon.

De ce nu este oferit meniul de terasa in interiorul Wise Cafe?

Mancarurile suplimentare, ar trebui sa joace in tandem exclusiv cu natura, deoarece in interiorul salii Wise Cafe nu veti simti intreaga paleta de gusturi si senzatii, oferite de natura.

LOCATIE

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locație ideală pentru activități de afaceri.

360 TOUR

MENIUL TERASA DE VARA WISE CAFE

Terasa de vara Wise Cafe deschide un meniu unic de vara care dezvaluie intreaga gama de arome de sezon. Salate proaspete, care servesc drept feluri principale, pline cu aromă de vară. Aerul proaspat are un efect pozitiv asupra apetitului.

Wise body second
wise First

Furnizor de cafea

Cel mai bun furnizor de cafea

Wise third

Servirea preparatului

Servim toate felurile de mâncare colorat și rapid

Wise Cafe Forth

Garnituri excelente

Asocieri perfecte pentru felurile principale

Wise second

Selecție mare de cafea

Espresso, americano, frappe, cappuccino, moka

360 TOUR
VALORILE LOCALE

Restaurantul este deschis pentru micul dejun. Ofera o selectie diversa de bucatarie europeana si romaneasca precum si diverse bauturi de cafea. La pranz avem zilnic un meniu tip bufet pentru clientii nostri fideli. Oferim meniuri personalizate de pranz, pentru conferinte si seminarii. Masa noastra sociala este cel mai bun loc de impartasit idei. Fie ca este vorba de un pranz de afaceri sau de un brunch de familie, toata lumea se va simți inclusă! Restaurantul are 90 locuri in interior si o terasa de vara confortabila cu 40 de locuri.

TERASA DE VARA

Terasa de Vara Wise Cafe este situata in inima orasului Galati pe strada Brailei. De aici se deschide o priveliște superba, de unde posi observa viata orasului in timp ce bei o cafea delicioasă. Wise Cafe este, de asemenea, furnizor de boabe de cafea importate. In cafeneaua noastra este posibil sa cumparati nu doar o ceasca de cafea, ci si o punga de boabe de cafea pentru a va bucura de gustul acesteia acasa.

Terasa de Vara Wise Cafe este situata in inima orasului Galati pe strada Brailei. De aici se deschide o priveliște superbă, de unde poți observa viața orașului în timp ce bei o cafea delicioasă. Wise Cafe este, de asemenea, furnizor de boabe de cafea importate. În cafeneaua noastră este posibil să cumpărați nu doar o ceașcă de cafea, ci și o pungă de fasole pentru a vă bucura de gustul acasă.

Scroll to Top