TERASA DE VARA WINESTONE

Restaurantul romaneasca bucataria si preturi placute In centru orasului Galati

Terasa de vară este un loc grozav în această perioadă a anului. Designul elegant și peisajele care se deschid din acesta sunt combinate în mod ideal cu vara. Meniul individual pentru terasă pune în valoare notele de vară și nu ne lasă clienții indiferenți.

TERASA DE VARA WINESTONE

Terasa de Vara Winestone imbina placut atmosfera, accesibilitatea și calitatea, pentru a le propune oaspetilor o experiență culinara contemporana si relaxata. La Terasa de Vara Winestone Galati descoperi vinuri deosebite, pe care nu le vei întâlni în locuri banale, alaturi de un meniu atragator si accesibil, cu ingrediente autentice si influente de sezon.

WineStone-FOOD-second

Beneficii de terasă

Terasa este perfectă pentru o masă vara, ceea ce vă permite să experimentați toate caracteristicile minunate ale sezonului estival.

De ce este mai bine pe terasă?

Terasa oferă o vedere excelentă asupra parcului, copacilor, gazonului și naturii în general, ceea ce oferă ușurință și distrage atenția de la iritanții externi, starea de spirit se schimbă imediat în bine. Acesta este un antidepresiv excelent vara.

Cum este diferit meniul de la terasa?

Meniul de terasa, pe langa meniul Winestone, include preparate noi, exclusiv din sezonul estival, pentru a pune in valoare zilele de vara, pentru a transmite starea de spirit a acestui sezon.

De ce nu este oferit meniul de terasă în interiorul Winestone?

Mâncărurile suplimentare, în opinia noastră, ar trebui să joace în tandem exclusiv cu natura, deoarece în interiorul sălii Winestone nu veți simți întreaga paletă de gusturi, senzații, sunete ale naturii.

Icon-Meniu-Terasa-de-vara

MENIU TERASA DE VARA

Romantic-dinner-Icon

CINA ROMANTICA

Terasa-de-Vara-mercure-icon

TERESA DE VARA

hotel-mercure-icon

HOTEL MERCURE

LOCAȚIE

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locație ideală pentru activități de afaceri.

360 TOUR

MENIUL TERASA DE VARA WINESTONE

Terasa de vara Winestone deschide un meniu unic de vara care dezvaluie intreaga gama de arome de vara. Salate proaspete, de vară, care servesc feluri principale în stil de vară, pline cu aromă de vară. Vedere minunată, note de aromă suplimentare în mâncare. Aerul proaspăt are un efect pozitiv asupra apetitului.

WineStone-FOOD-main
Winestone terasa food 1

Servirea preparatului

Servim toate felurile de mâncare colorat și rapid

Winestone terasa food 2

Delicii naționale

Deserturi delicioase de casă

Winestone terasa food 3

Pregătit corespunzător

Monitorizați temperaturile și timpii de gătire

Winestone terasa food 4

Garnituri excelente

Asocieri perfecte pentru felurile principale

UITE TOUR 360
Bucurați-vă

Savurați deliciile gastronomice însoțite de vinuri de calitate la prețuri accesibile in restaurantul Winestone Galati Centrum din inima orasului sau comandand online din confortul casei dumneavoastră.

Terasa de vara Winestone Galati

Gustul verii – într-un singur loc.

Scroll to Top