STRUGURI NICORESTI

Cumpare struguri nicoresti in Galati

Struguri pentru producerea vinului

Avem multe podgorii în România. Dar cea mai mare și cea mai bună parte este ocupată de sistemul de plată din orașul Galați, pe strada Trayana. Avem peste 50 de hectare de teren plantat cu struguri. Aprovizionăm toată coasta de sud a României cu struguri de vin delicios.

Vinificația - ca formă de artă

Pentru a face un vin cu adevărat de înaltă calitate, cu postgust lung și aromă plăcută, trebuie să petreceți mult timp pentru a vă realiza visele. Am reușit. Am reușit făcând ceea ce ne place.

Camp struguri

TIMPUL DE COLECTARE

Alegem momentul recoltării strugurilor de fiecare dată individual. Când este cel mai matur.

MONITORIZARE ZILNICĂ

Monitorizarea zilnică a câmpului și combaterea insectelor. pentru o recoltă de calitate.

O SINGURA RETETA

Dezvoltarea rețetelor și aderarea categorică la acestea de mulți ani. Aceasta este regula pentru noi.

LOCALIZARE FERMA

A fost aleasă cea mai bună locație pentru câmpurile noastre, cu lumină solară maximă și sol bun.

LOCAȚIE DOMENIILE TRAIAN

Pentru a obține vin de cea mai bună calitate, trebuie să
aveți un câmp cu cea mai bună locație, asta s-a întâmplat
să se facă în Galați, pe strada Traian. Cel mai bun domeniu,
cu o excelentă poziție geografică, îi va încânta
pe toți locuitorii României și ai țărilor învecinate.

DESPRE DOMENIILE TRAIAN

Arta recoltării

DOMENIUL TRAIAN produce struguri de generatii si a devenit o comoara de familie. Metoda de plantare, prelucrare și recoltare este veche, fără utilizarea de echipamente speciale, totul se face manual. Prelucrarea strugurilor se face și manual, nu folosim niciun echipament și nu folosim serviciile fabricilor, facem totul de la început până la sfârșit cu propriile mâini. În fiecare an volumul producției crește, pe măsură ce cererea crește, deja ne-am consacrat și am primit mulți clienți care ne cumpără exclusiv strugurii.

Recomandări de piață

TRAIAN DOMAINES selectează de mulți ani soiuri de struguri pentru cel mai bun gust și aromă maximă, este un proces foarte lung, dar de-a lungul anilor am dezvoltat cea mai bună combinație de soiuri de struguri și am creat o operă de artă. Avem o selecție largă de struguri în sortimentul nostru, puteți alege orice variație.

Domeniile traian
Camp de struguri

Câmpurile noastre

Câmpurile noastre sunt situate în cele mai bune locuri din România

culege struguri

Angajații noștri

Peste 30 de angajați lucrează în domeniile noastre pentru a acoperi toate procesele de monitorizare.

Depozitare vin Galati

Stocurile noastre

Cifra de afaceri de vin în depozitele noastre este anual de peste 200.000 de litri

Colectie albastru strugurii low

Volume de lucru

În fiecare an, recoltăm peste 1.000.000 de kg de struguri și îi transformăm în vin.

360 TOUR

ISTORIA STRUGURILOR

Nașterea strugurilor

Strugurii sunt una dintre cele mai vechi plante de pe planeta noastră. În timpul săpăturilor de pe locul vechiului Babilon, în Egipt, Palestina, arheologii găsesc semințe de struguri care au rămas în pământ de câteva mii de ani. În sudul țării noastre se cultivă și strugurii de câteva milenii. Legendele confirmă că această plantă este veche. Așadar, grecii antici credeau că zeul Dionysos i-a învățat să cultive struguri. Există o legendă în Moldova despre o barză care a adus o ramură de struguri. Din el, aici a crescut primul tuf de struguri.

Strugurii în vremea noastră

În zilele noastre, această plantă poate fi găsită pe toate continentele. Viticultura se practică în multe țări. Strugurii sunt cultivați și în Asia Centrală, Caucaz, sudul Ucrainei, Moldova și alte zone. Strugurii sunt o viță de vie perenă. Trunchiul său ramificat are nevoie de sprijin. Prin urmare, strugurii sunt cultivați pe spaliere. Un fir este întins între rânduri egale de stâlpi, de-a lungul cărora se îndoaie strugurii. Strugurii pot fi înmulțiți cu bucăți de ramuri care prind rapid rădăcini.

RECENZII
10

OLEKSANDR

Ukraine

Vin excelent. Am fost acum 2 ani la Galati, si am reusit sa degust acest vin. Acum, în mod regulat, cumpăr doar acest vin.

10

ANA

România

Multumesc pentru produs. Seara, dacă vom sta acasă cu prietenele noastre, cu siguranță vom lua câteva sticle din vinul tău, roșu, demidulce. Cea mai bună băutură pentru a petrece seara.

DOMENIILE TRAIAN

Comandă acum și beneficiază de 5% reducere la prima comandă.

Scroll to Top