SPATII COMERCIALE CENTRUL DE AFACERI DUNAREA

ECHIPAMENTE SI SERVICIU IN CENTRU GALATI

Spatiu comercial pentru deschidere afaceri si vanzari in Galati. Cel mai bun chiriaș din Centrul de Afaceri Dunarea, oferă spații excelente cu condiții de închiriere plăcute pe perioade scurte și lungi. Multe camere diferite, de la 150 la 1000 de metri pătrați.

Intocmirea contractului

Intocmirea contractului

Conditii excelente

Conditii excelente

Creșterea profitului

Creșterea profitului

Zona de plimbare

Zona de plimbare

Despre spații comerciale

Ne tratăm spațiile comerciale foarte responsabil pentru a le păstra în stare excelentă. De asemenea, sediul nostru este modernizat în concordanță cu vremurile, se instalează doar vitrine de calitate superioară și se fac reparații de designer pentru spațiile comerciale.

Amplasarea sediului

Toate punctele de vânzare sunt situate în locuri aglomerate unde oamenii se întâlnesc zilnic. Acesta este unul dintre avantajele cooperării cu Centrul de Afaceri Dunarea.

Amenajarea interioară a spațiilor comerciale

Absolut toate spatiile noastre de retail sunt planificate de profesionisti, spatiul liber maxim posibil fiind alocat pentru amenajarea spatiului de catre client in functie de nevoile acestuia.

Siguranța privind incendiile

Fiecare hală comercială îndeplinește cerințele de siguranță. Toate prizele și cablurile electrice au fost înlocuite în timpul amenajării și reamenajării pentru siguranță maximă cu orice dispozitiv conectat.

Fațada localului

Fațada fiecărei spații comerciale este elegantă și modernă, trebuie doar să atârnați un semn care se va potrivi perfect cu designul, apoi cheia succesului va fi în buzunar.

Locația sediului central

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locație ideală pentru activități de afaceri.

UITE TOUR 360

Istoria apariției birourilor

În urmă cu peste douăzeci de ani, compania noastră a cumpărat o clădire chiar în centrul orașului, în această clădire am amplasat birouri pentru angajații companiei și am proiectat săli de conferințe, prezentări și câteva birouri suplimentare pentru a ajuta alte companii de afaceri să găsească.

Centrul de Afaceri Dunarea acum:

Acum suntem una dintre cele mai vechi și mari companii din orașul Galați, cu o selecție uriașă de birouri, spații comerciale, săli de evenimente de închiriat.

Planuri de viitor

Ne străduim să dezvoltăm. Sa crestem numarul de sedii, birouri, sa tinem pasul cu vremurile, sa punem la dispozitie toate sediile noastre cu tot ce este necesar si mai bun, astfel incat clientii nostri sa aprecieze eforturile noastre si stacheta pe care o ridicam in randul competitorilor nostri.

Spatii inside
Sala de sedinte

Design actualizat

C.A.D a fost reproiectat în 2022

Sala de demonstrații

Sala de demonstrații

Vă oferim un proiector, un computer și un poster pentru a vă demonstra documentele.

Sala de conferinte

Sala de conferinte

Ține conferințe cu un număr mare de persoane

Sala de sedinte galati

Sala de sedinte

Oferim săli pentru întâlniri de afaceri. Cafea inclusa.

UITE TOUR 360
VALORILE LOCALE

Combinația optimă a clădirii clasice cu inovativul design modern definește Ibis Styles Dunărea Galați o destinație perfectă pentru toți pasionații de călătorii, tehnologii inovatoare și soluții personalizate, chiar în inima Galațiului. Robotul reprezintă notă vizuală comună tuturor interioarelor stabilimentului și te invită să descoperi conceptul de hotel inteligent folosit în toate zonele hotelului, impresionând la fiecare pas pe oaspeții noștri sosiți din toate colțurile lumii.
Hotelul reflectă la fiecare pas un spirit autentic, plin de culoare, energic și luminos. Cu utilizarea designului inovativ, a fost posibil să creăm un spațiu complet adaptat la nevoile oaspeților, ceea ce face sejurul tău la ibis Styles Dunărea Galați să devină o experiență remarcabilă. Naturalețea, interactivitatea, calitatea și convivialitatea sunt valorile de bază ale Ibis Styles Dunărea Galați! Te așteptăm se să ne vizitezi cât mai curând la Galați!

RECENZII C.A.D
10

MARIUS

România

Am susținut o conferință în sala de la Galtour Group. Totul este bine, au oferit postere, laptopuri, proiectoare și au oferit cafea.

10

ANA

România

Întâlnirea de afaceri a mers bine. Mulțumesc pentru cameră și servicii.

CENTRUM DE AFACERI DUNAREA

Rezervați un birou pentru o conferință cu un singur clic

Scroll to Top