SPATII COMERCIALE CENTRUL DE AFACERI DUNAREA

ECHIPAMENTE SI SERVICII IN CENTRU GALATI

Salile de conferinta joaca un rol important in viata de afaceri moderna. Acesta este una dintre principalele locatii pentru prezentari, intalniri, traininguri si alte evenimente. Sala noastra de conferinte este dotata cu toate echipamentele si mobilierul necesar pentru a satisface toate nevoile.

Intocmirea contractului

Intocmirea contractului

Conditii excelente

Conditii excelente

Creșterea profitului

Creșterea profitului

Zona de plimbare

Zona de plimbare

Despre spatii comerciale

Ne tratam spatiile comerciale foarte responsabil pentru a le pastra in stare excelenta. De asemenea, sediul nostru este modernizat in concordanta cu vremurile, se instaleaza doar vitrine de calitate superioara si se fac reparatii de designer pentru spatiile comerciale.

Amplasarea sediului

Toate punctele de vanzare sunt situate in locuri aglomerate unde oamenii se întalnesc zilnic. Acesta este unul dintre avantajele cooperarii cu Centrul de Afaceri Dunarea.

Amenajarea interioara a spatiilor comerciale

Absolut toate spatiile noastre de retail sunt planificate de profesionisti, spatiul liber maxim posibil fiind alocat pentru amenajarea spatiului de catre client in functie de nevoile acestuia.

Siguranta privind incendiile

Fiecare hala comerciala indeplineste cerintele de siguranta. Toate prizele și cablurile electrice au fost inlocuite in timpul amenajarii si reamenajarii pentru siguranta maxima cu orice dispozitiv conectat.

Fatada localului

Fatada fiecarui spatiu comercial este eleganta si moderna.

Locatia sediului central

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locație ideală pentru activități de afaceri.

UITE TOUR 360

Istoria aparitiei birourilor

In urma cu peste douazeci de ani, compania noastra a cumparat o cladire chiar in centrul orasului, in aceasta cladire am amplasat birouri pentru angajatii companiei si am proiectat sali de conferinte, prezentari si cateva birouri suplimentare pentru a ajuta alte companii de afaceri.

Centrul de Afaceri Dunarea acum:

Acum suntem una dintre cele mai vechi si mari companii din orasul Galați, cu o selectie uriasa de birouri, spatii comerciale, sali de evenimente de inchiriat.

Planuri de viitor

Ne straduim sa dezvoltam. Sa crestem numarul de sedii, birouri, sa tinem pasul cu vremurile, sa punem la dispozitie toate sediile noastre cu tot ce este necesar si mai bun, astfel incat clientii nostri sa aprecieze eforturile noastre si stacheta pe care o ridicam in randul competitorilor nostri.

Spatii inside
Sala de sedinte

Design actualizat

C.A.D a fost reproiectat în 2022

Sala de demonstrații

Sala de demonstrații

Vă oferim un proiector, un computer și un poster pentru a vă demonstra documentele.

Sala de conferinte

Sala de conferinte

Ține conferințe cu un număr mare de persoane

Sala de sedinte galati

Sala de sedinte

Oferim săli pentru întâlniri de afaceri. Cafea inclusa.

UITE TOUR 360
VALORILE LOCALE

Combinatia optima a cladirii clasice cu inovativul design modern definește Ibis Styles Dunarea Galati o destinatie perfecta pentru toti pasionatii de calatorii, tehnologii inovatoare si solutii personalizate, chiar in inima Galatiului. Robotul reprezinta nota vizuala comuna tuturor interioarelor intreprinderii si te invita sa descoperi conceptul de hotel inteligent folosit in toate zonele hotelului, impresionând la fiecare pas pe oaspetii nostri sositi din toate colturile lumii.
Hotelul reflecta la fiecare pas un spirit autentic, plin de culoare, energic și luminos. Cu utilizarea designului inovativ, a fost posibil să cream un spațiu complet adaptat la nevoile oaspetilor, ceea ce face sejurul tau la ibis Styles Dunarea Galați sa devina o experienta remarcabila. Naturaletea, interactivitatea, calitatea si convivialitatea sunt valorile de baza ale Ibis Styles Dunarea Galați! Te așteptam se sa ne vizitezi cat mai curând la Galati!

RECENZII C.A.D
10

MARIUS

România

Am susținut o conferință în sala de la Galtour Group. Totul este bine, au oferit postere, laptopuri, proiectoare și au oferit cafea.

10

ANA

România

Întâlnirea de afaceri a mers bine. Mulțumesc pentru cameră și servicii.

CENTRUM DE AFACERI DUNAREA

Rezervați un birou pentru o conferință cu un singur clic

Scroll to Top