Sali de Conferinte Centrul de Afaceri Dunarea

Echipamente si Servicii in Centru Galati

Salile de conferinta joaca un rol important in viata de afaceri moderna. Acesta este una dintre principalele locatii pentru prezentari, intalniri, traininguri si alte evenimente. Sala noastra de conferinte este dotata cu toate echipamentele si mobilierul necesar pentru a satisface toate nevoile.

Analiza icon

ANALIZA HABILE

intalnire icon

DISCUȚI IDEI

Grup Conferinta Galati icon

GĂSIȚI SOLUȚII

Sala de video conferinte icon

PREZENTARI DEMO

De ce noi?

Centrul de Afaceri Dunarea este o alegere excelenta pentru inchirierea de birouri si alte spatii comerciale. Suntem pe piata de peste 25 de ani. Tur video 360* pentru fiecare sala, astfel incat clientii nostri sa isi poata alege toul in faza de planificare si sa-si economiseasca timp!

Avantaje fata de concurenti

Toate birourile se afla intr-o singura cladire, care apartine Dunarea S.A.. datorita faptului ca suntem de mult timp pe piata, avem sute de recenzii despre activitatile noastre. Birourile sunt amplastae chiar in centrul orasului, ceea ce este o locatie ideala din mai multe puncte de vedere: transport excelent, acces rapid asupra magazinelor si butique-urile.

Lista serviciilor oferite

Galtour Dunarea pune la dispozitie zeci de birouri si sali de afaceri, in functie de nevoile clientului, selectam individual sala de conferinta sau biroul optim. De asemenea, compania noastra detine si hotelurile Mercure Centrum & Ibis Styles Dunarea, restaurantele Winestone & Wise Cafe si sali de evenimente, care sunt printre cele mai bune din orasul Galati.

Feedback de la clientii nostri

Nu calegem exclusiv „cele mai bune recenzii” pentru a le adauga pe site, toate recenziile sunt in domeniul public chiar si in Google Maps unde puteti vedea recenzii cu adevarat relevante despre noi si despre compania noastra Centrul de Afaceri Dunarea.

LOCATIE

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locatie ideala pentru activitati de afaceri.

UITE TOUR 360
Sala de sedinte

Design actualizat

Centrum de Afaceri Dunarea a fost reproiectat în 2022

Sala de demonstrații

Sala de demonstrații

Vă oferim un proiector, un computer și un poster pentru a vă demonstra documentele.

Sala de conferinte

Sala de conferinte

Ține conferințe cu un număr mare de persoane

Sala de sedinte galati

Sala de sedinte

Oferim săli pentru întâlniri de afaceri. Cafea inclusa.

UITE TOUR 360

Calitatea serviciului

Apreciem fiecare dintre clienții nostri, si incercam sa imbunatatim constant calitatea serviciilor oferite de Galtour Dunarea. Alegem exclusiv echipamente de inalta calitate, care sunt convenabile pentru munca (televizoare, laptop-uri, proiectoare, pânze pentru proiectoare, mese, scaune) precum si achiziționam suplimentar noile tehnologii necesare pentru a crește eficiența clientilor nostri si a ascultatorilor acestora.

RECENZII Centrum de Afaceri Dunarea

10

MARIUS

România

Am susținut o conferință în sala de la Galtour Group. Totul este bine, au oferit postere, laptopuri, proiectoare și au oferit cafea.

10

ANA

România

Întâlnirea de afaceri a mers bine. Mulțumesc pentru cameră și servicii.

CENTRUM DE AFACERI DUNAREA

Rezervati un birou pentru o conferinta cu un singur clic

Scroll to Top