TERASA INCALZITA

Organizarea de nunta, zile de nastere in Galati

Terasa este un loc minunat pentru o sarbatoare cu pana la 80 de invitați. Mediu plăcut cu vedere panoramica asupra parcului și acoperiș care se deschide, dacă este necesar. Iluminare de inalta calitate, sistem audio și muzica usoara.

DESPRE TERASA

Terasa poate gazdui pana la 80 de persoane. Conturul este vitrat cu ferestre panoramice. Decorul interior al camerei este din lemn. In interior exista un bar și un frigider pentru bauturi si alcool. Exista o toaleta. Mesele sunt din lemn, scaunele sunt din metal, ceea ce adauga autenticitate și, cel mai important, confort.

Pepene desert restaurant galati

Planificarea meniului

Meniul este selectat individual in functie de cerintele clientului. Mancarea provine de la restaurantul WineStone, care este situat la primul etaj al hotelului Mercure.

Selectarea produsului

Toate produsele folosite pentru gatit sunt naturale, ceea ce exclude posibilitatea prelucrarii produselor cu substanțe nocive. Bucatarii de la WineStone ofera un numar mare de preparate, astfel încat pana si cel mai capricios client va gasi ceea ce ii place.

Despre personal

In cadrul evenimentelor lucrează un barman, care poate prepara cocktail-uri de calitate in functie de preferintele clientului. De asemenea in cadrul evenimentului sunt cel putin 2 chelneri care sunt mereu acolo si vor ajuta in orice situatie.

Servirea meselor

Mesele se servesc calde si rapid. De asemenea, in meniu este o selecție mare de băuturi alcoolice, tari, medii si nealcoolice. In spatele terasei exista o zona pentru fumat, precum și locuri suplimentare de relaxare sunt situate in spatele curții terasei, care ofera posibilitatea de a iesi oricand, de a te așeza la o masa, de a comanda o ceasca de cafea și de a savura o priveliste frumoasa asupra parcului.

TERASA LOCATIE

Terasa este situata chiar in centrul orasului Galati,
la adresa: Strada Domneasca 12. In dreapta fatadei Hotel Mercure.
Terasa este vitrata si este situata in interiorul curtii.
Din interiorul incintei, o parte este orientata spre strada Domneasca,
iar cealalta spre un parc superb,
pentru ca oaspeții noștri sa se poata relaxa și sa se bucure de priveliștea frumoasa.

360 TOUR

EVENIMENTE IN GALATI

De ce sa alegi Terasa?

Terasa noastra este ideala pentru orice fel de evenimente si in orice vreme, in orice perioada a anului. Terasa este incalzita iarna iar acoperisul se deschide vara.

Ce evenimente sunt convenabile de sarbatorit pe terasa?

Avem experienta in organizarea de nunti, botezuri, zile de naștere și petreceri corporative de lucru pe terasa. Toți clienții au fost multumiți de alegerea lor.

Diferențele noastre față de alte săli

Există un frigider separat pe terasă unde vă puteți păstra alcoolul și îl puteți lua oricând doriți. Cameră mare pentru dans. Sistem audio excelent. Decorăm terasa după gustul dumneavoastră.

Avantajele noastre

Terasa are o vedere panoramica asupra parcului, care este foarte frumoasa vara. Daca parasesti terasa, vei gasi un loc de joaca de vara unde te poți relaxa. Terasa este realizata din materiale ecologice.

Terasa pentru ziua de nastere a unui copil
Pepene desert winestone terasa

Deserturi

Deserturi cu drag de la bucatarii nostri

Carne Medium Winestone restaurant galati

Mancaruri din carne

Selectie mare de preparate din carne

Salata cu oua

Salate

Salate delicate si usoare pentru toata lumea

Supa Galati Restaurant

Prima masa

Supe nationale si internationale

360 TOUR
TUR VIDEO

Va aducem la atentie un mic tur video al terasei noastre, in care veți putea vedea locatia terasei, privelistile de la ferestrele panoramice, curtea. Procesul de pregatire a localului pentru eveniment, decorare, aranjare mesei. Videoclipul este disponibil pe canalul nostru de YouTube.

RECENZII DESPRE TERASA
10

AURELIA

Italia

O decizie foarte interesanta de a face o terasa cu acoperis deschis si unul panoramic. Vedere excelentă, servicii grozave.

10

MIHAELA

România

Un loc grozav pentru a sărbători absolvirea. Amintiri minunate. Chelnerii sunt grozavi.

TERASA

Urmează un eveniment și doriți să îl organizați pe terasă? Faceți clic pe butonul și completați formularul, vă vom suna în curând!

Fă o rezervare TERASSA

//
*Data începerii evenimentului
*Vă rugăm să descrieți ce fel de mâncare preferați, băuturi, câți invitați sunt planificați.

Scroll to Top