SALA DE EVENIMENTE TERASA

Organizarea de nunta, zile de nastere in Galati

Terasa este un loc minunat pentru o sărbătoare cu până la 80 de invitați. Mediu plăcut cu vedere panoramică asupra parcului și acoperiș care se deschide, dacă este necesar. Iluminare de înaltă calitate, sistem muzical și muzică ușoară.

DESPRE TERASA

Terasa poate găzdui până la 80 de persoane. Conturul este vitrat cu ferestre panoramice. Decorul interior al camerei este din lemn. În interior există un tejghea de bar și un frigider pentru băuturi și alcool. Există o toaletă. Mesele sunt din lemn, scaunele sunt din metal, ceea ce adaugă autenticitate și, cel mai important, confort.

Pepene desert restaurant galati

Planificarea meniului

Meniul este selectat individual în funcție de cerințele clientului. Mâncarea provine de la restaurantul WineStone, care este situat la primul etaj al hotelului Mercure.

Selectarea produsului

Toate produsele folosite pentru gătit sunt cultivate manual, ceea ce exclude posibilitatea prelucrării produselor cu substanțe nocive. Bucătarii de la WineStone oferă un număr mare de preparate, astfel încât până și cel mai capricios client va găsi ceea ce îi place.

Despre personal

În cadrul evenimentelor lucrează un barman, care stabilește profesional preferințele gustative ale clientului și realizează cocktail-uri delicioase. De asemenea in cadrul evenimentului sunt cel putin 2 chelneri care sunt mereu acolo si vor ajuta in orice situatie.

Servirea meselor

Mesele se servesc calde si rapid. De asemenea, în meniu este o selecție mare de băuturi alcoolice, tari, medii și nealcoolice. În spatele terasei există o zonă pentru fumat, precum și locuri suplimentare de relaxare sunt situate în spatele curții terasei, care oferă posibilitatea de a ieși oricând, de a te așeza la o masă, de a comanda o ceașcă de cafea și de a savura o priveliste frumoasa asupra parcului.

TERASA LOCATIE

Terasa este situata chiar in centrul orasului Galati,
la adresa: Strada Domneasca 12. In dreapta fatadei Hotel Mercure.
Terasa este vitrata si este situata in interiorul curtii.
Din interiorul incintei, o parte este orientată spre strada Domneasca,
iar cealaltă spre un parc superb,
pentru ca oaspeții noștri să se poată relaxa și să se bucure de priveliștea frumoasă.

360 TOUR

EVENIMENTE IN GALATI

De ce sa alegi Terasa?

Terasa noastra este ideala pentru orice fel de evenimente si in orice vreme, in orice perioada a anului. Terasa este incalzita iarna iar acoperisul se deschide vara.

Ce sărbători sunt convenabile de sărbătorit pe terasă?

Avem experiență în organizarea de nunți, botezuri, zile de naștere și doar petreceri corporative de lucru pe terasă. Toți clienții au fost mulțumiți de alegerea lor.

Diferențele noastre față de alte săli

Există un frigider separat pe terasă unde vă puteți păstra alcoolul și îl puteți lua oricând doriți. Cameră mare pentru dans. Sistem audio excelent. Decorăm terasa după gustul dumneavoastră.

Avantajele noastre

Terasa are o vedere panoramica asupra parcului, care este foarte frumoasa vara. Dacă părăsești terasa, vei găsi un loc de joacă de vară unde te poți relaxa. Terasa este realizata din material ecologic.

Terasa pentru ziua de nastere a unui copil
Pepene desert winestone terasa

Deserturi

Deserturi cu drag de la bucătarii noștri

Carne Medium Winestone restaurant galati

Mâncăruri din carne

Selecție mare de preparate din carne

Salata cu oua

Salate

Salate delicate și ușoare pentru toată lumea

Supa Galati Restaurant

Prima masă

Supe naționale și internaționale

360 TOUR
TUR VIDEO

Vă aducem în atenție un mic tur video al terasei noastre, în care veți vedea locația terasei, priveliștile de la ferestrele panoramice, curtea. Procesul de pregătire a localului pentru eveniment, decorare, aranjare a mesei. Videoclipul este disponibil pe canalul nostru de YouTube.

RECENZII DESPRE TERASA
10

AURELIA

Italia

O decizie foarte interesanta de a face o terasa cu acoperis deschis si unul panoramic. Vedere excelentă, servicii grozave.

10

MIHAELA

România

Un loc grozav pentru a sărbători absolvirea. Amintiri minunate. Chelnerii sunt grozavi.

TERASA

Urmează un eveniment și doriți să îl organizați pe terasă? Faceți clic pe butonul și completați formularul, vă vom suna în curând!

Fă o rezervare TERASSA

//
*Data începerii evenimentului
*Vă rugăm să descrieți ce fel de mâncare preferați, băuturi, câți invitați sunt planificați.

Scroll to Top