MERCURE HOTEL CENTRUM

Hotel In Galati Mercure Centrum cu Camera Dubla / Twin

Mercure Galați Centrum este primul hotel de business de 4**** deschis de ACCOR în regiune, ideal amplasat în centrul istoric al orașului. Integral renovate în armonie cu natura, cele 70 de camere spațioase, cu zona de work & dine și saltele high tech, asigură confortul autentic pentru a scăpa de goana cotidiană. Pe lângă interiorul spațios al recepției descoperă și zona de socializare la Winestone® Restaurant & Bar, cu un meniu variat și vinuri autohtone.

Despre hotel Mercure

Hotelul Mercure Galați Centrum surprinde ochiul cu vederi fabuloase asupra orașului,
a Dunării și a parcurilor inverzite din împrejurimi dar și prin stilul său modern,
care combină valorile locale găsite în arhitectura și elementele naturale ale fluviului.
Camerele spatioase dispun de zona de work & dine, paturi king size sau twin cu saltele profesionale,
balcon deschis precum și de o serie de facilități reconfortante pentru orice tip de sejur.
(smart TV, WiFi, seif, baie cu cabină de dus).

360 TOUR

Siguranta

Siguranța clienților noștri este întotdeauna pe primul loc, iar pentru acest lucru am făcut toate demersurile pentru a păstra procesul de igienizare la standarde profesionale. Dovada de încredere este certificatul de igienă și siguranță sanitară ALLSAFE acordat de ACCOR în parteneriat cu Bureau Veritas.

Reception Mercure

Locatie Mercure & Winestone

Amplasat la parterul hotelului, Winestone® Restaurant & Bar, cu un interior modern, cald și confortabil, al cărui meniu cu elemente din gastronomia locală reinterpretata cu o tușă creativă, te va purta într-o călătorie cu povești uimitoare împreună cu vinuri autohtone.

Caracteristici suplimentare

Terasa Winestone disponibilă tot timpul anului, Panoramic Hall, un salon versatil situat la ultimul nivel al hotelului sau sala Board Meeting, reprezintă locurile perfecte pentru a sărbători o ocazie specială sau pentru a organiza orice tip de eveniment.

Avantajele locației hotelului

Mercure Galați Centrum este ideal situat în Centrul Istoric al orașului, Piața Veche „Domnească”, în apropierea promenadei falezei Dunării și a punctelor de interes din centrul orașului. Explorați o selecție excelentă de magazine în centrul comercial sau în buticurile pentru suveniruri și artizanat sau pur și simplu relaxați-vă în parcurile superbe care înconjoară clădirea ori vizionand, de-a lungul fluviului, expozitia permanenta de sculpturi in metal.

Obiective turistice ale orașului Galați

Indiferent dacă vă aflați în oraș pentru afaceri sau pentru plăcere, puteți naviga cu ușurință și descoperi cea mai bună selecție de atracții, toate la câțiva pași de hotel, Biserica Greacă, Sinagoga – Templul Meseriasilor, Cetatea Fortificata Precista, Muzeul de Istorie și puncte de interes, Universitatea „Dunărea de Jos”, Primăria Municipiului Galați, Consiliul Județean Galați.

La Mercure Galati Centrum ai in plus:

Personal

Avem personal excepțional de receptiv, amabil și vesel și foarte comunicativ, care își iubește munca și va ajuta clientul în orice moment.

Diferențele față de alte hoteluri

Centru oraș, vedere la oraș de noapte, vedere la Dunăre. Singura clădire înaltă din zonă cu vederi minunate.

Restaurante

Excellent Winestone and Wise Cafe restaurants , located in our hotels and located 20 meters from each other, with professional chefs and the best waiters in town.

Bucătărie

Bucătăria națională românească știe să surprindă, servirea excelentă a preparatelor și același gust. Rețete străvechi de preparate românești oferite de bucătarii noștri.

Mercure hotel reception
Reception Mercure Galati

Design actualizat

Hotelul a fost reproiectat în 2021

Desert Restaurant Winestone galati

Terasele sunt deschise

Relaxează-te în aer liber

Organizam un eveniment

Organizam un eveniment

Găzduiește-ți evenimentul în Sala noastră Panoramic Hall cu vedere la Dunăre

Mercure Galati Centrum Hotel

Puritate maximă

Ne pasă de clienții noștri

360 TOUR

Interiorul hotelului Mercure

Interiorul hotelului se referă și la valorile și tradițiile locale. Acest lucru poate fi văzut chiar și în reprezentările grafice ale fluviului Dunărea și ale elementelor arhitecturale ale peisajului urban, prezente atât în camere, cât și în zona comună a hotelului. Datorită accentelor regionale, bucătăriei și tradiției, hotelul îmbogățește percepția oaspeților cu privire la orașul pe care îl vizitează. Liniile asemanatoare unduirilor Dunării și culorile calde cu detalii minuscule vii sunt, fără îndoială, semnele distinctive ale hotelului Mercure Galați Centrum. Relaxarea în aceste interioare spațioase și primirea călduroasă pe care o vor primi, va fi o experiență de neuitat pentru toți oaspeții.

RECENZII

Recenziile utilizatorilor pe booking.com

MERCURE HOTEL

Rezervați o cameră în câteva clicuri și obțineți o reducere de la Accor

Scroll to Top