HOTEL IBIS STYLES DUNĂREA GALAȚI

HOTEL IN GALATI IBIS STYLE CU CAMERA DUBLA / TWIN

Ibis Styles Dunărea Galați by Accor a redeschis porțile în toamna anului 2020, oferind o experiență a ospitalității locale pentru cei care doresc să petreacă câteva nopți sau să organizeze evenimente în centrul orașului. Vechiul hotel Danube Stars, reinterpretat 100% Ibis Styles, este gândit să răspundă nevoilor persoanelor active, prin combinația de autentic și modern, oferind confort și servicii profesionale hoteliere, o cafea bună sau o masă savuroasă la WiseCafe.

Siguranța clienților

Siguranța clienților noștri este întotdeauna pe primul loc, iar pentru acest lucru am făcut toate demersurile pentru a păstra procesul de igienizare la standarde profesionale. Dovada de încredere este certificatul de igienă și siguranța sanitară ALLSAFE acordat de ACCOR în parteneriat cu Bureau Veritas.

Ibis Style camera duble

Dispunerea camerei

Cu o repartizare ergonomică a spațiilor, camerele noastre sunt dotate cu mese de lucru, paturi queen-size sau twin, saltele Sweet Bed ™ by Ibis și băi cu cabină de duș. Ferestrele generoase tip ușă permit luminii naturale și aerului proaspăt să patrundă în camera hotelului.

Servicii și facilități Ibis Style

Întotdeauna așteptările tale vor fi pe deplin satisfăcute la Ibis Styles Dunărea Galați cu o serie de facilități, cum ar fi: Smart TV cu conexiune prin cablu, Wi-Fi nelimitat, facilități pentru prepararea de ceai / cafea. Ce poate fi mai simplu decat Wise Café? Extensie a zonei de recepție a hotelului, Wise este locul unde staff-ul nostru te va tenta să savurezi băuturi și preparate cu o autentică amprentă locală.

Echipă solidă și dedicată

Aici vei putea întâlni oameni veseli și prietenoși care, alături de echipa noastră, vor fi ghizi ai călătoriei tale prin Galați, surprinzându-te cu ponturi și informații neprețuite.

Întâlniri de afaceri în Galați

Hotelul Ibis Style este locul ideal și pentru întâlnirile de afaceri, acesta oferind unele dintre cele mai bune săli de conferință din oraș.

Organizarea de evenimente în Galați

Toate evenimentele de la Ibis Styles Dunărea Galați beneficiază de WiFi gratuit. De la asigurarea faptului că locația este amenajată în funcție de nevoile tale, până la oferirea de opțiuni de meniuri personalizate, ne angajăm să transformăm evenimentul tău într-o experiență de neuitat.

LOCAȚIE

Situat în orașul Galați în centrul istoric pe Strada Domnească 12 C. Locația îți permite să fii aproape de natură cât și de centre comerciale.

360 TOUR

Amplasarea hotelului în oraș

Atracții ale orașului

Excelent situat în centrul Istoric al orașului, Piața Veche „Domnească”, în imediata apropiere a promenadei Dunării, Ibis Styles Dunărea Galați te lasă purtat în istoria orașului, descoperind cele mai ascunse comori  ale Galațiului.

Distanța de mers pe jos

La câțiva pași de hotel, vei găsi un centru comercial cu magazine variate și buticuri pentru suveniruri și artizanat, parcurile înverzite din fața hotelului fiind locul unde te vei simți relaxat în natură.

Сonceptul hotelier

Conceptul hotelului Ibis Styles Dunărea Galați a fost inspirat de ideea unui sistem binar. Într-un mod neobișnuit și polivalent, se referă la noțiuni complete opuse, cum ar fi de exemplu: vechi și nou, prezentul și viitorul, alb și negru. Designul creativ a stat la baza construirii unei zone unitare de servicii hoteliere. O atmosferă relaxantă și prietenoasă, designul unic, modern, dar simplu, sunt caracteristicile distinctive ale noului Ibis Styles de la malul Dunării gălățene.

Camera cu doua paturi
Wise Cafe interior

Design modern

Hotelul a fost reproiectat în 2020

Desert Restaurant Winestone galati

Terasele sunt deschise

Relaxează-te în aer liber

Sala de evenimente FIRST CLUB

Organizăm evenimente

 Bucură-te de evenimentul tău în sala noastră panoramică cu vedere la Dunăre

Camera dubla Ibis Style

Siguranță și încredere

Ne pasă de clienții noștri! Nevoia ta, prioritatea noastră!

360 TOUR

De ce să alegi acest hotel?

Combinația optimă a clădirii clasice cu inovativul design modern, definește Ibis Styles Dunărea Galați o destinație perfectă pentru toți pasionații de călătorii, tehnologii inovatoare și soluții personalizate, chiar în inima Galațiului. Hotelul reflectă la fiecare pas un spirit autentic, plin de culoare, energic si luminos, designul fiind unul jucăuș unde natura este transpusă în sistem binar.
Cu utilizarea designului inovativ, a fost posibil să creăm un spațiu complet adaptat la nevoile oaspeților, ceea ce face sejurul tău la Ibis Styles Dunărea Galați să devină o experiență remarcabilă. Naturalețea, interactivitatea, calitatea și convivialitatea sunt valorile de bază ale Ibis Styles Dunărea Galați! Te așteptăm să ne vizitezi cât mai curând la Galați!

RECENZII

Recenziile utilizatorilor pe booking.com

IBIS STYLE DUNAREA HOTEL

Rezervați o cameră în câteva clicuri și obțineți o reducere de la Booking

Scroll to Top