HOTEL IBIS STYLES DUNAREA GALATI

HOTEL IN GALATI IBIS STYLE CU CAMERA DUBLA / TWIN

ibis Styles Dunărea Galați by Accor a redeschis porțile în toamna anului 2020, oferind o experiență a ospitalității locale pentru cei care doresc să petreacă câteva nopți sau să organizeze evenimente în centrul orașului. Vechiul hotel DanubeStars, reinterpretat 100% ibis Styles, este gândit să răspundă nevoilor persoanelor active, prin combinația de autentic și modern, oferind confort și servicii profesionale hoteliere, o cafea bună sau o masă savuroasă la WiseCafe.

Siguranța clienților

Siguranța clienților noștri este întotdeauna pe primul loc, iar pentru acest lucru am făcut toate demersurile pentru a păstra procesul de igienizare la standarde profesionale. Dovada de încredere este certificatul de igienă și siguranță sanitară ALLSAFE acordat de ACCOR în parteneriat cu Bureau Veritas.

Ibis Style camera duble

Dispunerea camerei

Cu o repartizare ergonomică a spațiilor, camerele noastre sunt dotate cu mese de lucru, paturi queen-size sau twin, saltele Sweet Bed ™ by Ibis și băi cu cabina de dus. Ferestrele generoase tip ușa permit luminii naturale și aerului proaspăt să pătrundă în camera hotelului.

Servicii si facilitati Ibis Style

Întotdeauna așteptările tale vor fi pe deplin satisfăcute la Ibis Styles Dunărea Galați cu o serie de facilități, cum ar fi: Smart TV cu conexiune prin cablu, Wi-Fi nelimitat, facilități pentru prepararea de ceai / cafea. Ce poate fi mai simplu decât Wise Café? Extensie a zonei de recepție a hotelului, Wise este locul unde staff-ul nostru te va îmbia să savurezi băuturi și preparate cu o autentică amprenta locală și unde, mai apoi, vei putea lucra “100% mobile” în zonele special.

E caipa noastra de oameni in Galați

Aici vei putea întâlni localnici veseli și prietenoși care alături de echipa noastră vor fi ghizi ai călătoriei tale la Galați, surprinzându-te cu ponturi și informații neprețuite.

Intalniri de afaceri in Galati

Aici vei putea întâlni localnici veseli și prietenoși care alături de echipa noastră vor fi ghizi ai călătoriei tale la Galați, surprinzându-te cu ponturi și informații neprețuite.

Organizarea de evenimente in Galati

Toate evenimentele de la Ibis Styles Dunărea Galați beneficiază de WiFi gratuit. De la asigurarea faptului că locația dvs. este amenajată în funcție de nevoile tale, până la oferirea de opțiuni de meniuri personalizate, ne angajăm să transformăm evenimentul tău într-o experiență productivă și fără stres.

LOCAȚIE

Orașul Galați se situează în apropiere de frontieră triplă sudică
cu Republica Moldova și Ucraina, la întâlnirea celor 3 provincii istorice ale
României: Muntenia, Dobrogea si Moldova. Amplasat pe malul nordic al Dunării,
orașul s-a dezvoltat în jurul Șantierului Naval, Portului Fluvial,
Combinatului Siderurgic Liberty Galați și a Portului Mineralier.

360 TOUR

Amplasarea hotelului in oras

Atracții ale orașului

Excelent situat în Centrul Istoric al orașului, Piața Veche „Domnească”, în imediata apropiere a promenadei Dunării, ibis Styles Dunărea Galați te lasă purtat în istoria Galaților, descoperind cele mai ascunse comori de ăesmoniucumi „cultural interpuncte” Dunărea de Jos”, Primaria Municipiului. Galați, Teatrul Dramatic Fani Tardini, Consiliul Județean Galați.

Distanta de mers pe jos

La câțiva pași de stabiliment vei găși un centru comercial cu magazine variate și buticuri pentru suveniruri și artizanat, parcurile înverzite din fața hotelului fiind locul unde vei simți vibrația urbei alături de membri ai comunității de to.

Сonceptul hotelier

Conceptul hotelului Ibis Styles Dunărea Galați a fost inspirat de ideea unui sistem binar. Într-un mod neobișnuit și polivalent, se referă la aparent noțiuni complete opuse, cum ar fi de exemplu: vechi și nou, prezentul și viitorul, alb și negru. Designul creativ a stat la baza construirii unei zone unitare de servicii hoteliere. O atmosferă relaxată și prietenoasă și designul unic, modern, dar simplu, sunt caracteristicile distinctive ale noului Ibis Styles de la malul Dunării gălățene.

Camera cu doua paturi
Wise Cafe interior

Design actualizat

Hotelul a fost reproiectat în 2020

Desert Restaurant Winestone galati

Terasele sunt deschise

Relaxează-te în aer liber

Sala de evenimente FIRST CLUB

Organizam un eveniment

Găzduiește-ți evenimentul în Sala noastră Panoramică cu vedere la Dunăre

Camera dubla Ibis Style

Siguranta

Ne pasă de clienții noștri

360 TOUR

De ce sa alegi acest hotel?

Combinația optimă a clădirii clasice cu inovativul design modern definește Ibis Styles Dunărea Galați o destinație perfectă pentru toți pasionații de călătorii, tehnologii inovatoare și soluții personalizate, chiar în inima Galațiului. Robotul reprezintă notă vizuală comună tuturor interioarelor stabilimentului și te invită să descoperi conceptul de hotel inteligent folosit în toate zonele hotelului, impresionând la fiecare pas pe oaspeții noștri sosiți din toate colțurile lumii.
Hotelul reflectă la fiecare pas un spirit autentic, plin de culoare, energic și luminos. Cu utilizarea designului inovativ, a fost posibil să creăm un spațiu complet adaptat la nevoile oaspeților, ceea ce face sejurul tău la ibis Styles Dunărea Galați să devină o experiență remarcabilă. Naturalețea, interactivitatea, calitatea și convivialitatea sunt valorile de bază ale Ibis Styles Dunărea Galați! Te așteptăm se să ne vizitezi cât mai curând la Galați!

RECENZII

Recenziile utilizatorilor pe booking.com

IBIS STYLE DUNAREA HOTEL

Rezervați o cameră în câteva clicuri și obțineți o reducere de la Booking

Scroll to Top