GALTOUR DUNAREA

Hoteluri, Restaurante, Evenimente, Spatii si Agentie de Turism in Galati

Cu o prezență emblematică pe piață gălățeană, Grupul Galtour Dunărea este singurul din regiune care oferă servicii integrate turism-ospitalitate, încă din anul 1991. Agenție de turism turoperatoare Galtour Travel, Centrul de Afaceri Dunărea, cele 2 hoteluri operate de Accor, Ibis Styles Dunărea Galați și Mercure Galați Centrum, precum și cel mai recent concept, Dunărea Gourmet Market – o diversitate de outleturi Food & Beverage, reprezintă concentrarea unei ospitalitati de înalta clasa, chiar în inima orașului Galați.

Galtour Dunarea

Petrecerile noastre

Prin combinarea punctelor forte ale Galtour Dunărea cu cele ale AccorHotels, vom crește performanta și în același timp ne propunem să extindem și să îmbogățim oferta de servicii integrate în turism, oferind oaspeților și clienților noștri experiențe inedite și servicii din ce în ce mai inovatoare.

Nouă viziune

Această nouă viziune ambițioasă și provocatoare este susținută de puternică echipa Galtour Dunărea. Fiecare gest și fiecare aspect al modului în care ne comportăm are impact, mai mult că niciodată, asupra comunității, asupra percepției partenerilor, asupra business-ului în sine.

Accor logo png

O responsabilitate

Suntem responsabili să respectăm cele mai înalte principii etice, modul în care ne asumăm socialul, societatea și mediul, responsabilitățile și forța angajamentului nostru în materie de etică, și, mai presus de toate, integritatea, sunt bazele sustenabilității proiectului nostru. Valorile universale ale integrității și respectului, activ promovate, au fost diferențiatoare pentru Galtour Dunărea.

Сultură

Cultura noastră, asumarea și angajamentul sunt puternice, fiind piatra de temelie a istoriei noastre dar și baza pentru o creștere durabilă și plină de satisfacții pentru noi toți.În urmă unei investiții impresionante, noul hotel de 4 stele din Galați, Mercure Galați Centrum alături de ibis Styles Dunărea Galați, reprezintă un angajament puternic față de industria ospitalității.

O privire în viitor

Aducând 2 branduri internaționale, Grupul de firme Galtour Dunărea, alături de Accor, este încrezător în regenerarea regiunii Dunărea de Jos într-o destinație turistică atractivă. Hotelurile sunt operate în cadrul unui contract de management, de Accor, un grup de ospitalitate augmentată, lider mondial, care oferă experiențe unice și semnificative în peste 5000 de hoteluri din toată lumea.

RESTAURANT, HOTEL, TERASA IN GALATI

După o reproiectare și o renovare impresionante, hotelurile au acum o nouă
înfățișare și sunt gata să întâmpine oaspeții în cele 150 de camere și suite,
restaurantul și terasă Winestone, Wise Café, precum și săli de evenimente.
Hotelurile găzduiesc atât evenimente corporate, cât și evenimente
private în cele 9 Săli dedicate.

360 TOUR

HOTEL GALATI

Marca

Atât Ibis, cât și Mercure sunt branduri care combină puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate autentice și locale.

Diferențele hoteliere

Angajamentul neclintit al mărcii pentru calitate asigură un standard de servicii consecvent și fiabil la fiecare hotel Accor din întreaga lume, în timp ce designul fiecărui hotel reflectă caracterul și cultura distincte ale locației sale.

Noi echipă

Membrii echipelor noastre sunt cunoscuți pentru pasiunea, entuziasmul și căldura lor, împărtășind cunoștințele despre cultura locală, oferind sfaturi privilegiate și întreținând oaspeții cu povești de istorie și folclor local.

Mercure hotel reception
Sala de evenimente panoramic hall galati

EVENIMENTE PRIVATE

Nunta, Botez, aniversare, reuniune

Bruschetta winestone galati

LIVRARE DE MANCARE

Platouri, catering, evenimente, livrare gratuita

Viena galati pentru 20 persoane

SALI DE CONFERINTA

Conferinte, prezentari, work-shop, seminarii

Reception Mercure Galati

REZERVARI HOTELURI

Ibis Styles Dunarea Galati & Mercure Galati Centrum

360 TOUR
Ce Galtour Dunarea?

Dunărea Gourmet Market – reprezintă o concentrare a unei diversități de servicii de alimentație publică, în zona ultracentrală a orașului, de la serviciul de livrare Dunărea Catering, Wise Café și terasa Wise, Restaurantul și terasa Winestone, food truck-urile Dunarea, până la servicii complexe de organizare evenimente, private sau de business, în saloanele proprii, Panoramic Hall, First sau terasa încălzită Winestone, respectiv în alte locații.

RECENZII
Recenziile utilizatorilor pe booking.com
10

AURELIA

Italia

„Camera spațioasă, curată, halat de baie, papucei. Recepția cu personal profesional. La intrarea in camera am găsit o surpriza plăcută cu un bilet personalizat și scris de mâna unde ne urau un La mulți ani . Am apreciat mult acest detaliu.”

10

SIMONA

România

Am apreciat locatia, camera, staff-ul, design-ul, iar mic dejun-ul diversificat pentru o intreaga familie. Recomand cu caldura Mercure Galati Centrum

GALTOUR DUNAREA

Explorează secretele culturale ale orașului și experimentează fuziunea de ospitalitate Accor – Galtour Dunărea Galați – România. Viață e o călătorie! Suntem entuziasmați să fim parte din călătoria ta la Galați!

Scroll to Top