BIROURI DE INCHIRIAT IN CENTRUL DE AFACERI DUNAREA

ECHIPAMENTE SI SERVICIU IN CENTRU GALATI

Sălile de birouri joacă un rol important în viața de afaceri modernă. Acesta este unul dintre principalele locații pentru prezentări, întâlniri, traininguri și alte evenimente. Al nostru
sala de conferinte este dotata cu toate echipamentele si mobilierul necesar pentru spectacole.

Cresterea productivitatii

Creșterea productivității

Aspect birou

Aspect birou

Spatiu personal

Spatiu personal

aIzolarea fonica

Izolarea fonică

Birouri mic pentru 2 persoane

Birouri medie pentru 4 persoane

Sarcina principală a biroului

Un birou este una dintre componentele principale ale unei afaceri. La urma urmei, doar personalul de la birou se poate dedica să lucreze în întregime și complet distras de factorii externi care interferează adesea cu capacitatea de a lucra și înrăutăți eficiența angajatului.

Temperatura aerului la birou

Trebuie amintit că este necesar un regim de temperatură corect în cameră. De el depinde sănătatea și capacitatea de muncă a angajaților și, ca urmare, succesul proiectelor viitoare.

Iluminatul în birou este important

Un birou slab iluminat nu este favorabil productivității angajaților. Dacă iluminarea desktopului este slabă, angajatul își va încorda ochii. Acest lucru va duce nu numai la disconfort la sfârșitul orelor de lucru, ci și la deteriorarea vederii.

Siguranța privind incendiile

Practic, întotdeauna o coloană separată sunt cerințele de incendiu pentru spațiul de birou. Acesta este un factor foarte grav care determină siguranța vieții tuturor oamenilor din interior.

Design birou si interior

O cerință semnificativă pentru decorarea interioară a spațiului de birou este designul și aspectul organic. Comoditatea pentru angajați este ceea ce trebuie să acordați atenție în primul rând. Cerințele pentru decorarea interioară a interiorului spațiilor de birouri sunt întocmite în funcție de scopul funcțional al obiectului.

LOCAȚIE CENTRUL DE AFACERI DUNAREA

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locație ideală pentru activități de afaceri.

UITE TOUR 360
Sala de sedinte

Design actualizat

CENTRUL DE AFACERI DUNAREA a fost reproiectat în 2022

Sala de demonstrații

Sala de demonstrații

Vă oferim un proiector, un computer și un poster pentru a vă demonstra documentele.

Birouri Medium 2

Sala de Birouri Medium

Birou mediu pentru 5 angajati

Sala de sedinte galati

Sala de sedinte

Oferim săli pentru întâlniri de afaceri. Cafea inclusa.

UITE TOUR 360
Productivitatea personalului

Birourile sunt un atribut important al oricărei afaceri, biroul vă permite să creșteți productivitatea angajaților și eficiența muncii, eliminând toți factorii externi și care distrag atenția. Birourile noastre sunt proiectate de profesioniști și îndeplinesc toate cerințele care sunt definite pentru diferite tipuri de muncă de birou.

Spatiu pentru muncitori

Spațiul personal este foarte important pentru creșterea productivității unui angajat, astfel că birourile noastre sunt proiectate având în vedere locul optim pentru fiecare angajat. Birourile se clasifică și în funcție de tipul de muncă din birou, de numărul de angajați. Birourile noastre au tot ce ai nevoie, și o izolare fonică excelentă din stradă, precum și o vedere plăcută de la ferestre, care are și un efect pozitiv asupra muncii.

RECENZII CENTRUL DE AFACERI DUNAREA
10

MARIUS

România

Am susținut o conferință în sala de la Galtour Group. Totul este bine, au oferit postere, laptopuri, proiectoare și au oferit cafea.

10

ANA

România

Întâlnirea de afaceri a mers bine. Mulțumesc pentru cameră și servicii.

CENTRUM DE AFACERI DUNAREA

Rezervați un birou pentru o conferință cu un singur clic

Scroll to Top