BIROURI DE INCHIRIAT IN CENTRUL DE AFACERI DUNAREA

ECHIPAMENTE SI SERVICII IN CENTRU GALATI

Salile de conferinta joaca un rol important in viata de afaceri moderna. Acesta este una dintre principalele locatii pentru prezentari, intalniri, traininguri si alte evenimente. Sala noastra de conferinte este dotata cu toate echipamentele si mobilierul necesar pentru a satisface toate nevoile.

Cresterea productivitatii

Creșterea productivității

Aspect birou

Aspect birou

Spatiu personal

Spatiu personal

aIzolarea fonica

Izolarea fonică

Birouri mic pentru 2 persoane

Birouri medie pentru 4 persoane

Sarcina principala a biroului

Un birou este una dintre componentele principale ale unei afaceri. In birou are acces doar personalul desemnat, sunt amenajati in modern ceea ce permite personalui sa nu fie distrasi de factori externi.

Temperatura aerului la birou

Trebuie amintit ca este necesar un regim de temperatură corect in camera. De ea depinde sanatatea și capacitatea de muncă a personalului. Aceasta poate fii controlata de catre angajat.

Iluminatul in birou este important

Un birou slab iluminat nu este favorabil productivității angajatilor. Daca lumina nu este potrivita, poate duce la creare de probleme de vedere. Birourile noastre sunt iluminate in cel mai bun mod pentru personal.

Siguranta privind incendiile

Practic, intotdeauna o coloana separata sunt cerintele de incendiu pentru spatiul de birou. Acesta este un factor foarte grav care determina siguranta vietii tuturor oamenilor din interior.

Design birou si interior

O cerinta semnificativa pentru decorarea interioara a spațiului de birou este designul si aspectul organic. Comoditatea pentru angajati este la ceea ce trebuie sa acordati atentie in primul rand. Cerintele pentru decorarea interioara a interiorului spatiilor de birouri sunt intocmite in functie de scopul functional al obiectului.

LOCATIE CENTRUL DE AFACERI DUNAREA

Locatie Galtour Dunarea in inima orasului pe
strada Nicolae Balcescu Nr.1, la cativa pasi de parcuri,
magazine, restaurante, Dunare. Locație ideală pentru activități de afaceri.

UITE TOUR 360
Sala de sedinte

Design actualizat

CENTRUL DE AFACERI DUNAREA a fost reproiectat în 2022

Sala de demonstrații

Sala de demonstrații

Vă oferim un proiector, un computer și un poster pentru a vă demonstra documentele.

Birouri Medium 2

Sala de Birouri Medium

Birou mediu pentru 5 angajati

Sala de sedinte galati

Sala de sedinte

Oferim săli pentru întâlniri de afaceri. Cafea inclusa.

UITE TOUR 360
Productivitatea personalului

Birourile sunt un atribut important al oricarei afaceri, biroul va permite sa cresteti productivitatea angajatilor si eficienta muncii, eliminand toti factorii externi și care distrag atenția. Birourile noastre sunt proiectate de profesionisti si indeplinesc toate cerințele care sunt definite pentru diferite tipuri de munca de birou.

Spatiu pentru muncitori

Spatiul personal este foarte important pentru creșterea productivitătii unui angajat, astfel ca birourile noastre sunt proiectate avand in vedere locul optim pentru fiecare angajat. Birourile se clasifica si in functie de tipul de munca din birou, de numarul de angajati. Birourile noastre au tot ce ai nevoie, si o izolare fonica excelenta din strada, precum si o vedere plăcuta de la ferestre, care are si un efect pozitiv asupra muncii.

RECENZII CENTRUL DE AFACERI DUNAREA
10

MARIUS

România

Am susținut o conferință în sala de la Galtour Group. Totul este bine, au oferit postere, laptopuri, proiectoare și au oferit cafea.

10

ANA

România

Întâlnirea de afaceri a mers bine. Mulțumesc pentru cameră și servicii.

CENTRUM DE AFACERI DUNAREA

Rezervați un birou pentru o conferință cu un singur clic

Scroll to Top