Agentie de turism Galati

Tours pentru luna de miere, vacante exotice, sejur litoral

Oferte de la firma

Agentia de turism Galtour Travel oferă peste 100 de tururi de a alege: tur de wellness , etnic, religios, de tranzit, educațional. Fiecare categorie include cel putin 30 de oferte diferite.

Comoditate pentru clienti

Sarcina noastra este sa ofere clientilor nostri cele mai bune excursii. Rezervarea unui tur prin site-ului nostru este foarte simplu, turul tau intra instantaneu in functiune, modurile de transport, biletele, camerele de hotel si mesele sunt rezervate in cateva minute, primesti rapoarte si toate instructiunile suplimentare pe e-mail.

Asistenta Clienti

Agenti nostri sunt in permanenta in contact cu clentii nostri si rezolva toate problemele legate de excursie. Suntem una dintre primele agentii de turism din orasul Galati, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

O prioritate Galtour Travel

Sarcina noastră prioritară este să ofere acestora cele mai bune condiții, astfel încât să aleagă doar furnizarea noastră în viitor.

Oferim tururi de diferite categorii

Selectarea categoriei de tur

Pe site-ul Galtour Travel, probabil gasiti diferite categorii de tururi: pentru adulti, pentru cupluri, familie, de lux, exotic, european.

Actualizari zilnice

In fiecare zi selectam, evaluam ocuparea hotelurilor din toate colturile lumii, astfel incat clientul sa fie multumit de calatorie.

Descrierea categoriilor de tur

Turul pentru adulti este potrivit pentru cei care caută senzatii tari. Pentru cupluri, este potrivit pentru o luna de miere sau pentru o cerere in casatorie.
Acestea sunt romantice, cu locuri frumoase si peisaje care raman in memorie pentru totdeauna. Turul pentru familie include vizitarea obiectivelor turistice, activități educaționale. Turul de lux, pentru cei care iubesc luxul, relaxati-va in apartamente de 5*, vile, piscine. Tururile exotice ofera o oportunitate de a schimba radical viziunea asupra lumii, de a vedea o multime de lucruri noi.

Travel Flight

Alegeți un tur online

Usurinta de utilizare a serviciului

Agentia de turism Galtour Travel ofera posibilitatea de a alege un tur online,
in orice moment, fara confirmarea unui agent.
Pentru o inregistrare cu succes a turului, trebuie sa faceti doar cateva clicuri.

Pasi simpli pentru a alege un tur

1. Accesati site-ul GaltourTravel.ro
2. Alege turul care ti se potriveste
3. Alege ce hotel vrei sa stai
4. Alegeti numarul de persoane care va vor fi alaturi in tur.
5. Platiti pentru tur.

Feedback instantaneu

Imediat după plata, turul dumneavoastra va fi rezervat,
avion/autobuz, hotel, mese. Veti primi toate instructiunile si
documentatia pe adresa dvs. de e-mail.

NOI LOCAȚII

Peste 100 de locuri de neuitat

NOI EMOȚII

Peisajele lumii

COMUNICARE

Întâlnire și discuții cu oameni noi

ECONOMISESTE BANI

Selectăm cele mai profitabile tururi

FAQ

Unde se gasesc tururile?

Pentru a vedea toate tururile oferite in prezent de noi, trebuie doar sa accesati site-ul web Galtour Travel.

Ce pret?

Costul depinde de numarul de persoane, de hotel si de turul in sine. Site-ul ofera un calculator online, la rezervarea unui tur, la alegerea unui hotel si a numarului de calatori, veti vedea costul curent al turului.

Cum sa alegi un tur?

Site-ul nostru Galtour Travel a adunat peste 100 de tururi minunate care se vor potrivi multora. Trebuie doar sa te uiti la imagini si sa citești descrierea turului, ce este inclus in acesta si ce este oferit.

Pot alege o data?

Da, pe pagina principala a site-ului exista o cautare pentru tururi dupa date, puteti vedea cele mai recente informatii despre tur si o puteti alege pe cea potrivita pentru dvs.

Cum se plateste?

Cand te-ai hotarat in ​​sfarsit cu privire la tur, ai citit toate informatiile furnizate pe pagina turului, apasa pe butonul „Urmatorul” si mergi la pagina de plată.

Cum sa alegi numarul de persoane?

Pe pagina turului, puteti alege numarul de persoane care participa la tur.

Cum sa alegi un hotel?

Cand te-ai hotarat pentru un tur, trebuie doar sa alegi un hotel pe pagina de tur care este mai potrivit pentru tine.

Trebuie sa va contactez?

Va vom contacta imediat după achitarea turului, va vom sfatui cu privire la problemele ramase si va vom insoti in continuare cu informatii pana va intoarceti acasa.

25 de ani de fiabilitate

Scroll to Top