Agentie de turism Galati

Tours pentru luna de miere, vacante exotice, sejur litoral

Oferte de la firma

Agenția de turism Galtour Travel oferă peste 100 de tururi. De a alege: tur sanitar, etnic, religios, de tranzit, educațional. Fiecare categorie include cel puțin 30 de oferte diferite.

Comoditate pentru clienți

Sarcina noastră este să ofere lor noștri cele mai bune excursii. Rezervarea unui tur prin site-ului nostru este foarte simplu, turul tău intra instantaneu în funcțiune, locuri în transport, biletele, camerele de hotel și mesele sunt rezervate în câteva minute, primești rapoarte și toate instrucțiunile suplimentare pe e-mail.

Asistență Clienți

Agenți noștri sunt in permanenta in contact cu noștri și rezolva toate problemele legate de restul. După ce ai comandat un tur la agenția de turism Galtour, pleci într-o excursie! Suntem una dintre primele proiecte de turism din orașul Galați, cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu.

O prioritate Galtour Travel

Sarcina noastră prioritară este să ofere acestora cele mai bune condiții, astfel încât să aleagă doar furnizarea noastră în viitor.

Oferim tururi de diferite categorii

Selectarea categoriei de tur

Pe site-ul Galtour Travel, probabil găsiți diferite categorii de tururi, precum: pentru adulți, pentru cupluri, familie, de lux, exotic, european.

Actualizări zilnice

În fiecare zi selectăm, evaluăm ocuparea hotelurilor din toate colțurile lumii, astfel încât clientul să fie mulțumit de călătorie.

Descrierea categoriilor de tur

Adulți, potrivite pentru cei care caută senzații tari. Pentru doi, este potrivit în cea mai mare parte pentru o lună de miere sau pentru o cerere în căsătorie.
Acestea sunt romantice, cu locuri frumoase și peisaje care rămân în memorie pentru totdeauna. Familia include vizite generale în alte capitale, vizitarea obiectivelor turistice, activități educaționale. Lux, pentru cei care iubesc luxul, relaxați-vă în apartamente de 5*, vile, piscine. Exoticele oferă o oportunitate de a schimba radical viziunea asupra lumii, de a vedea o mulțime de lucruri noi.

Travel Flight

Alegeți un tur online

Ușurința de utilizare a serviciului

Agenția de turism Galtour Travel oferă posibilitatea de a alege un tur online,
în orice moment, fără confirmarea unui agent.
Pentru o înregistrare cu succes a turului, trebuie să faceți doar câteva clicuri.

Pași simpli pentru a alege un tur

1. Accesați site-ul GaltourTravel.ro
2. Alege turul care ti se potriveste
3. Alege ce hotel vrei sa stai
4. Alegeți numărul de persoane care vă vor fi alături în tur.
5. Plătiți pentru tur.

Feedback instantaneu

Imediat după plată, turul dumneavoastră va fi rezervat,
avion/autobuz, hotel, mese. Veți primi toate instrucțiunile și
documentația pe adresa dvs. de e-mail.

NOI LOCAȚII

Peste 100 de locuri de neuitat

NOI EMOȚII

Peisajele lumii

COMUNICARE

Întâlnire și discuții cu oameni noi

ECONOMISESTE BANI

Selectăm cele mai profitabile tururi

FAQ

Unde să vezi tururi?

Pentru a vedea toate tururile oferite în prezent de noi, trebuie doar să accesați site-ul web Galtour Travel.

Ce pret?

Costul depinde de numărul de persoane, de hotel și de turul în sine. Site-ul oferă un calculator online, la rezervarea unui tur, la alegerea unui hotel și a numărului de călători, veți vedea costul curent al turului.

Cum să alegi un tur?

Site-ul nostru Galtour Travel a adunat peste 100 de tururi minunate care se vor potrivi multora. Trebuie doar să te uiți la imagini și să citești descrierea turului, ce este inclus în acesta și ce este oferit.

Pot alege o data?

Da, pe pagina principală a site-ului există o căutare pentru tururi după date, puteți vedea cele mai recente informații despre tur și o puteți alege pe cea potrivită pentru dvs.

Cum să plătească?

Când te-ai hotărât în ​​sfârșit cu privire la tur, ai citit toate informațiile furnizate pe pagina turului, apasă pe butonul „Următorul” și mergi la pagina de plată.

Cum să alegi numărul de persoane?

Pe pagina turului, puteți alege numărul de persoane care participă la tur.

Cum să alegi un hotel?

Când te-ai hotărât pentru un tur, trebuie doar să alegi un hotel pe pagina de tur care este mai potrivit pentru tine.

Trebuie să te sun?

Vă vom contacta imediat după achitarea turului, vă vom sfătui cu privire la problemele rămase și vă vom însoți în continuare cu informații până vă întoarceți acasă.

25 de ani de fiabilitate

Scroll to Top