Restaunt Winestone Galati

RESTAURANT WINESTONE

Mancare delicioasa pe terasa de vara din centru Galati

In mijlocul multitudinii de restaurante delicioase din Galati, Winestone Galati Centrum iese in evidenta cu un meniu atragator si accesibil, de inspiratie regionala, cu o selecție creativa de vinuri românești și internaționale rafinate, intr-un decor urban, dinamic și sofisticat.

Atmosfera

Winestone imbina placut atmosfera, accesibilitatea și calitatea, pentru a le propune oaspetilor o experiență culinara contemporana si relaxata. La Winestone Galati Centrum descoperi vinuri deosebite, pe care nu le vei întâlni în locuri banale, alaturi de un meniu atragator si accesibil, cu ingrediente autentice si influente de sezon.

Carne de pui

Cele mai bune vinuri

Credem că mâncarea și băuturile bune unesc oamenii, creând experiențe memorabile. Ce modalitate mai bună de a socializa decât mâncarea somptuoasă și vinuri ideal asortate, la prețuri accesibile?
Amplasat într-o verdeață urbană luxuriantă, Winestone este un restaurant european modern, un bar și un magazin de vinuri cu amănuntul, care servește mâncăruri occidentale consistente, care au fost reimaginate pentru a aduce oaspetii într-o călătorie epicuriană proaspătă, împreună cu vinuri de calitate la prețuri accesibile din toată lumea. Accesul este facil, din strada Domneasca, parcare disponibila, parcari publice in proximitate.

Сafea grozavă

Furnizorul direct de boabe de cafea – Julius Meinl te va uimi cu gustul si aroma cafelei adevarate. Barista nostru vă va pregăti orice cafea după gust, cu păstrarea maximă a aromei.

Meniul Winestone Galati

Întreaga listă a articolelor incluse în meniul restaurantului Winestone este disponibilă pe pagina MENIU, unde sunt afișate atât preparatele, cât și băuturile.

discount icon

PROGRAM DE FIDELIZARE

barista

MUNCĂ A UNUI BARISTA

coffee

CAFEA GUSTUSĂ

LOCAȚIE

Locul fermecător și subestimat câștigă favoarea iubitorilor gurmanzi cu selecția
sa clasică preferată din toate timpurile și reinterpretarile incitante
ale delicateselor inspirate de pe străzile Europei. Interiorul modern,
cald și confortabil, este un plus reconfortant la deliciile copioase,
organizând o experiență de luat masa intimă, plină de râsete fără sfârșit.

360 TOUR

Meniul

Mâncărurile includ o gamă largă de aperitive, mâncăruri autentice, mâncăruri cu inspiratie si ingrediente din regiunea Dunarii de Jos, arome de peste mări sau burgeri de semnătură. Experimentați Italia cu bucătarul recomandat de Accor, care promite să lase aromele încântătoare ale unui sos bogat însoțit de paste al dente și creveți crocanți. Alternative vegetariane sunt disponibile la cerere, oferite special pentru prietenii noștri vegetarieni.

Harta vinurilor winestone
Vin raft

Design actualizat

Winestone a fost reproiectat în 2020

Desert Restaurant Winestone galati

Terasele sunt deschise

Relaxează-te în aer liber

Sala de evenimente panoramic hall galati

Organizam un eveniment

Găzduiește-ți evenimentul în Sala noastră Panoramică cu vedere la Dunăre

Bruschetta winestone galati

Bucătari de înaltă bucătărie

Avem bucătari profesioniști

360 TOUR
Bucurați-vă

Savurați deliciile gastronomice însoțite de vinuri de calitate la prețuri accesibile in restaurantul Winestone Galati Centrum din inima orasului sau comandand online din confortul casei dumneavoastră.

WINESTONE

Rezervă acum o masă și beneficiază de o reducere de 5%.

Scroll to Top