Restaurant Wise Cafe

Moderne restaurant cu delicioasa romaneasca mancare in centru Galati.

Gastronomia este una dintre principalele pasiuni și mândrie ale poporului român. Nimic nu ne face mai multă plăcere decât să împărtășim gusturile uimitoare ale bucătăriei noastre naționale cu oaspeții noștri. Restaurantul și Barul Wise Cafe® combină cele mai îndrăgite mâncăruri tradiționale cu rețete clasice. Rezultatul este o experiență modernă, sofisticată pentru călătorul nomad.

Siguranța clienților

Fie că este vorba despre un mic dejun rapid, un prânz ușor sau o cină copioasă, specialitățile noastre sărate îți vor încânta papilele gustative. O selecție largă și variată de vinuri completează călătoria gastronomică. Lista noastră de vinuri combină arome locale din pivnițe precum Ceptura, Recas, Purcari, precum și vinuri renumite din import. Le puteți savura împreună cu masa sau le puteți ridica la prețuri avantajoase de la magazinul nostru de băuturi alcoolice.

Pui în aluat

BENEFICII

Bufetul nostru de mic dejun vă întâmpină cu o selecție largă de opțiuni continentale. Deliciile delicioase vă vor aminti de originile noastre franceze. Nu ratați selecția noastră bogată de brânzeturi, nuci și struguri, produse de patiserie și produse de patiserie moi. Echipa noastră talentată de bucătari pregătește cele mai delicioase ouă. Spune-ne doar cum îți place pregătirea lor. Îți vei aminti în curând că te afli în România când încerci selecția noastră de preparate locale. Deoarece niciun mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, să știți că avem unul dintre cele mai bune cappuccino din oraș!

Terasa de vara de la Wise Cafe

De 1 iunie, terasa de vară este deschisă la restaurantul Wise Cafe, care deschide un nou meniu pentru toți vizitatorii și clienții obișnuiți. Avem ceva să te surprindă!

Meniu Wise Cafe online

Pentru toți clienții noi, am încărcat meniul nostru și noul meniu de la terasă pe site-ul nostru. Acum oricine se poate familiariza cu meniul fără a vizita restaurantul și poate ridica ceea ce dorește. Meniu Wise Cafe si Meniu Terasa de Vara Wise Cafe.

Gust grozav de cafea

Furnizorul direct de boabe de cafea – Julius Meinl te va uimi cu gustul si aroma cafelei adevarate. Barista nostru vă va pregăti orice cafea după gust, cu păstrarea maximă a aromei.

discount

PROGRAM DE FIDELIZARE

barista

MUNCĂ A UNUI BARISTA

coffee

CAFEA GUSTUSĂ

LOCAȚIE

Din 1 iunie, Wise Cafe are o terasă de vară care vă va încânta prin locația
și serviciul său. Un mic dejun sau cina placut in aer liber, umezit cu odorizantele noastre,
va vor oferi cel mai placut efect al unei vacante la munte, cu aer curat.
Invităm pe toată lumea să viziteze unitatea noastră pentru
a se relaxa din viața de zi cu zi și a încerca ceva nou și delicios.

360 TOUR

Restaurant Wise Cafe

Despre Restaurant Wise Cafe

Vă prezentăm Wise Cafe. Cafenea-restaurant pentru tineret pentru iubitorii și cunoscătorii de gust adevărat. În Wise Cafe, vei găsi întotdeauna ceva nou și neobișnuit pentru tine. De la mâncăruri tradiționale la cele experimentale. Wise Cafe este o ramura a grupului Galtour Dunarea si este un loc de relaxare trup si suflet.

Meniu variat

Un loc în care puteți petrece o zi sau o seară plăcută alături de persoana iubită, să gustați cafea naturală și să încercați multe feluri de mâncare diferite, fiecare dintre ele dezvoltate de bucătarii noștri. În meniul nostru puteți găsi peste 50 de poziții de preparate delicioase și peste 50 de poziții de băuturi, atât alcoolice, cât și nealcoolice.

Acompaniament plăcut

O selecție largă de feluri întâi și secunde, o selecție de prăjire a cărnii, deserturi delicioase pregătite de bucătarii noștri și aceeași gamă largă de băuturi, aperitive, acompaniamente și digestive vor arăta cât de colorată și gustoasă poate fi o băutură.

Comanda gustari Galati
Zona de mic dejun

"Bufet"

Bufetul nostru de mic dejun vă întâmpină cu o selecție largă de opțiuni continentale.

Design Wise Cafe

Design nou

Redesign cafenea 2021

Mobila Wise Cafe

Mobila

Doar mobilier confortabil

Mix de culori

Culoare

Se folosesc cele mai bune culori, plăcute ochiului și nu enervante.

360 TOUR
VALORILE LOCALE

Restaurantul este deschis pentru micul dejun. Oferă o selecție bună de bucătărie europeană și românească, precum și diverse băuturi de cafea. La prânz avem zilnic un meniu tip bufet pentru clienții noștri fideli. Oferim meniuri personalizate de prânz pentru conferințe și seminarii. Masa noastră socială este cel mai bun loc de împărtășit. Fie că este vorba de un prânz de afaceri sau de un brunch de familie, toată lumea se va simți inclusă! Restaurantul are 90 locuri in interior si o terasa de vara confortabila cu 40 de locuri.

WISE CAFE GALATI

Wise Cafe este situata in inima orasului Galati pe strada Brailei. De aici se deschide o priveliște superbă, de unde poți observa viața orașului în timp ce bei o cafea delicioasă. Wise Cafe este, de asemenea, furnizor de boabe de cafea importate. În cafeneaua noastră este posibil să cumpărați nu doar o ceașcă de cafea, ci și o pungă de fasole pentru a vă bucura de gustul acasă.

Scroll to Top