Relaxare în Mexic

Relaxare în Mexic

Relaxare în Mexic

Relaxare în Mexic. Mexic este o țară uimitoare și interesantă pe un continent îndepărtat pentru noi, are un anumit mister mistic – pentru că acolo sunt păstrate secretele marilor civilizații antice, iar natura este frumoasă și neobișnuită. Poate cel mai familiar rușilor din Mexic este bucătăria și celebra băutură națională Tequila, precum și ansamblurile vesele în costume colorate și Sombrero. Desigur, pentru a pleca într-o astfel de vacanță, trebuie să fii o persoană hotărâtă, pentru că zborul este foarte lung, iar țara în sine este foarte contrastantă și contradictorie. Dar atunci când cumpărați un bilet de la o companie de turism, vă puteți garanta o vacanță interesantă, sigură și la buget.

Informații generale despre Mexic

Capitala este Mexico City;
Timp – cu 8 ore mai puțin decât în ​​Moscova;
Religie – catolică;
Limba oficială – spaniolă;
Moneda – peso mexican (MXN), o rată aproximativă de aproximativ 21 pesos per euro.

Catedrala din capitala Mexicului

Regimul de vize în Mexic

Pentru a vizita Mexicul, aveți nevoie de o viză, care poate fi obținută la Consulat sau de un permis de intrare electronic. Acest permis este valabil 30 de zile și nu puteți rămâne în țară mai mult de 180 de zile. Pentru a obține un astfel de permis, trebuie să completați o cerere online, apoi să tipăriți permisul și să îl prezentați la aeroport. O posibilă țintă este turismul, tranzitul și afacerile. Mai mult, este posibil să utilizați un astfel de document numai atunci când vă deplasați pe calea aerului.

Plaja uneia dintre principalele stațiuni din Mexic – Acapulco

Legatura de transport

În Mexic, traficul aerian este foarte dezvoltat – avioanele circulă constant între orașele Cancun, Acapulco, Mexico City.

În ceea ce privește transportul terestru, transportul cu autobuzul este bine dezvoltat, atât interurban, cât și urban. Taxiurile cu microbuze sunt, de asemenea, populare în orașe. Este destul de accesibil să închiriezi o mașină. Merită să ne amintim că în Mexic există drumuri bune cu taxă, iar cele gratuite sunt incomparabile cu acestea ca calitate.

Reglementări vamale

Mexicul are reglementări vamale destul de stricte. La intrare, este obligatoriu să completați o declarație, în care sunt marcate toate lucrurile de valoare. Pe lângă restricțiile de înțeles privind importul de alcool și tutun, există și reguli pentru importul de echipamente foto și video, importul unui număr de produse, plante, medicamente fără prescripție medicală sau card medical și materiale pornografice este interzis. .

Unele obiecte de valoare, animale rare, animalele lor împăiate sunt interzise la export.

Principalele stațiuni din Mexic

Stațiunile cunoscute sunt Cancun, Acapulco, Riviera Maya (cele mai potrivite pentru familiile cu copii). Toate plajele din Mexic sunt nisipoase, de obicei gratuite, iar un șezlong și umbrelă pot fi închiriate pentru o mică taxă. Mexicanii acordă stele hotelurilor după propriul sistem, iar numărul nu corespunde întotdeauna realității. Cu toate acestea, țara este renumită pentru hotelurile sale luxoase, concepute în principal pentru americani.

Plaja stațiunii Riviera Maya, Mexic

Turismul de excursie în Mexic merită o atenție specială. Dacă o vacanță la plajă nu diferă mult de la o țară la alta, atunci cultura și arhitectura Mexicului sunt pur și simplu unice. Oraș abandonat Teotihuacan cu piramide neobișnuite. Frumosul oraș Taxco, care este un monument al arhitecturii mondiale. Ruinele orașelor antice Maya și misterioasa Peninsulă Yucatan merită atenție. Desigur, este dificil să vizitezi toată varietatea de atracții într-o singură călătorie. Este logic să consultați o companie de turism și să alegeți cele mai interesante tururi.

Orașul antic Teotihuacan din Mexic

Copiii vor adora centrul de divertisment KidZania – un model în miniatură al unui oraș adevărat cu infrastructură și clădiri.

Mexicul are o mulțime de atracții naturale – canioane, chei, peșteri marine, cascade. Asigurați-vă că faceți câteva fotografii pe fundalul acestor minuni ale naturii.

Cascada Tamul din Mexic

Oportunități șic de scufundări sunt, de asemenea, prezentate în această țară. În primul rând, acesta este parcul de corali din Cozumel, iar în al doilea rând, Marea Cortez cu cea mai bogată varietate de viață marină. Puteți face surf în aproape orice stațiune.

Cozumel Coral Park este un loc preferat de scafandri.

Când faceți cumpărături, asigurați-vă că acordați atenție obiectelor de artizanat indiene, suvenirurilor populare și nu uitați să vă bucurați de bucătăria națională originală.

Sfaturi și precauții atunci când călătoriți în Mexic

este necesar să folosiți numai apă în ambalajul original, lapte pasteurizat, respectați cu atenție igiena;
nu trebuie să călătoriți noaptea, este indicat să evitați cartierele provinciale;
este interzis fumatul în locuri publice;
este indicat să folosiți numai taxiuri înmatriculate;
fii atent la lucruri, mai ales in locurile aglomerate;
din august, probabilitatea de uragane este mare. Perioada periculoasă va dura până în octombrie;
chiar și în zonele turistice nu este de dorit să bei alcool pe stradă;
Este periculos să călătorești pe cont propriu în Mexic, cel mai bine este să cumperi un bilet de la o companie de turism.

În ciuda atractivității Mexicului, mulți turiști sunt descurajați de situația socio-economică din țară și de rata ridicată a criminalității. Totuși, traseele turistice sunt absolut sigure, poliția orașului acordă o atenție deosebită acestui lucru, iar atunci când cumpărați un bilet printr-o agenție, nu există absolut niciun motiv să vă faceți griji pentru siguranța dumneavoastră.

Mai multe informații despre Galtour Travel. Puteți alege un tur în două clicuri pe site-ul GaltourTravel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top