Relaxare în Maldive

relaxare în Maldive

Relaxare în Maldive

Relaxare în Maldive. Maldivele sunt mai mult de o mie de insule mici de corali, dintre care majoritatea sunt nelocuite. Acesta este un loc ideal pentru o vacanță confortabilă într-un cadru romantic, înconjurat de peisaje paradistice, înot în apă limpede. Costul vacanțelor în Maldive este destul de mare și accesibil pentru turiștii cu venituri mari. Cu toate acestea, această vacanță merită, nu fără motiv că companiile de turism poziționează tururile în Maldive drept „bilet către paradis”.

Informații generale despre Maldive

capitala – Masculin;
timp – Moscova + 2 ore;
religie islam;
limba de stat – Divehi;
moneda este rufiyaa maldiveană, dolari și euro sunt acceptați la plată aproape peste tot, într-un dolar american sunt aproximativ 15 rufiyaa.

Male – o vedere a capitalei Maldivelor

Regimul de vize în Maldive

Pentru călătoriile mai mici de o lună, nu este necesară viza. Un permis special este eliberat la sosirea pe aeroport în prezența unui pașaport străin și a altor documente. Dacă călătoria durează mai mult de 1 lună, atunci trebuie să solicitați o viză.

Reglementări vamale

Există restricții la importul de țigări, parfumuri și electronice. Importul de alcool, produse din carne de porc, materiale pornografice și droguri este complet interzis.

Este interzis exportul a tot ceea ce se ridică de pe fundul mării, corali, carapace de broaște țestoasă și produse realizate din acestea, numai dacă nu a fost cumpărat de la artizani locali cu certificat special.

Transportul Maldivelor

Având în vedere că republica este un grup de insule, principalul transport este apa, în principal bărci. Elicopterele și hidroavioanele sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă. Pe insule se mișcă, de regulă, pe motociclete și biciclete. Mașinile se găsesc doar în capitală.

Unul dintre hotelurile din Maldive

Principalele stațiuni din Maldive

De regulă, nu există mai mult de un hotel pe fiecare insulă, nivelul majoritar este de 4-5 stele. Clasa mai mică este rară și este concepută în principal pentru scafandri. Fiecare hotel are o școală de scufundări și puteți închiria echipamentul necesar.

Unul dintre hotelurile de cinci stele din Maldive

Un loc de cazare la modă și neobișnuit sunt camerele pe iahturi, care, în ciuda costurilor reduse, sunt foarte populare, deoarece marea deschisă este mai rece și mai romantică decât un hotel de pe mal.

Iaht turistic în Maldive

Bucătăria este în multe privințe asemănătoare cu cea din India și Sri Lanka, o mulțime de mâncăruri din pește și fructe de mare. Este interesant să încerci băutura tradițională cu lapte de palmier Raa. Locuitorii insulelor sunt religioși și practic nu beau alcool.

În capitala Male, puteți cumpăra produse interesante de meșteșuguri tradiționale, costume naționale, cu toate acestea, prețurile pentru suveniruri sunt foarte mari aici.

În ceea ce privește atracțiile, insulele nu ies în evidență ca nimic remarcabil, turiștii vin la nave pentru vacanțe la plajă și distracție exotică – picnicuri, pescuit vizitat, scufundări, windsurfing și diverse jocuri sportive.

Lumea subacvatică a Maldivelor

Sfaturi și avertismente pentru turiștii din Maldive

nu este nevoie de schimb valutar, dolari, euro si carduri de plata sunt in circulatie peste tot;
este strict interzis pescuitul in apropierea insulelor, cu exceptia excursiilor de pescuit organizate de hotel;
nu puteți rupe și aduna corali, indiferent dacă sunt vii sau morți, scoateți scoici din apă;
nu poți apărea în capitală și în locurile de reședință ale populației locale în haine de plajă;
este interzis să faceți plajă fără costum de baie sau una dintre părțile acestuia;
gunoiul poate fi aruncat doar în containere speciale.

Mai multe informații despre Galtour Travel. Puteți alege un tur în două clicuri pe site-ul GaltourTravel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top