Relaxare în Arabe Unite

relaxare în Arabe Unite

Relaxare în Arabe Unite

Relaxare în Arabe Unite. Emiratele Arabe Unite sunt un stat prosper care combină aroma și tradițiile orientale ale multor generații cu cele mai recente realizări ale timpului nostru în domeniul arhitecturii, tehnologiei și serviciilor. O vizită în această țară nu îi va lăsa indiferenți atât pe iubitorii de relaxare pe plajă, cât și pe iubitorii de recreere educațională activă și iubitori de aventură. Hoteluri scumpe de pe coastă cu servicii impecabile sau vacanțe de familie la buget redus, scufundări și un safari captivant în deșert, excursii la monumentele arhitecturii antice, plimbări în metropola de seară și priveliști de neuitat din zgârie-nori – specialiștii agențiilor de turism vor putea alege vacanța perfectă program pentru fiecare gust și buget.

Informații generale despre Emiratele Arabe Unite

 • Сapitala – Abu Dhabi;
 • Este format din 7 emirate: Fujairah, Abu Dhabi, Umm al-Quwain, Sharjah, Dubai, Ras al-Khaimah, Anjman;
 • Populația este preponderent musulmană, religia principală este islamul;
 • monedă – dirham, într-un dirham – 100 de fili. Cursul de schimb aproximativ 3,83 per euro;
 • Limba oficială este arabă, dar și engleza este folosită în mod obișnuit;
 • Timp în Emiratele Arabe Unite: Romana + 1 oră.
Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite

Regimul de vize în Emiratele Arabe Unite

Cetățenii nu au nevoie de viză pentru a călători în Emiratele Arabe Unite.

Există următoarele tipuri de vize în Emiratele Arabe Unite:

 • Tranzit (când călătoriți în altă țară prin Emiratele Arabe Unite);
 • Turistic (valabil 60 de zile, sejurul in tara este limitat la 29 de zile, nu poate fi prelungit);
 • Croazieră (când călătoriți pe o navă de croazieră dacă intenționați să vizitați Emiratele Arabe Unite când nava se oprește);
 • Rezident (eliberat pentru o perioadă de 3 ani cetățenilor Federației Ruse care au achiziționat imobile în Emiratele Arabe Unite sau Sunt proprietari sau angajați ai întreprinderilor din țară);
 • Oaspete (când vizitează rudele care locuiesc în țară);
 • Viza de munca si de afaceri.

Visa la Galtour Travel

Cel mai simplu mod de a aplica rapid pentru o viză este să contactați specialiștii unei companii de turism, ceea ce vă va permite să completați și să pregătiți corect toate documentele necesare. În plus, există nuanțe de documente la trecerea graniței de către fetele necăsătorite sub 30 de ani, precum și de către copii, pe care specialistul în vize al companiei le va ajuta să le rezolve.

Infrastructura de transport

Traficul aerian este dezvoltat în Emiratele Arabe Unite, principalul flux de turiști sosește prin marile aeroporturi internaționale. Există un serviciu bun de autobuz în interiorul țării, autostrăzile leagă orașele stațiuni, ceea ce face din transportul public un mijloc de călătorie accesibil pentru turiști.

Taxiul este, de asemenea, popular printre turiști; o călătorie în jurul orașului va costa aproximativ 5-15 dirhami.

În Dubai, puteți călători cu autobuzul de apă și metroul.

Închirierea unei mașini cu sau fără șofer este omniprezentă. Pentru a obține o mașină, aveți nevoie de un permis de conducere internațional și vârsta șoferului este de cel puțin 21 de ani. Țara are un sistem dezvoltat de radare și camere, amenzi foarte mari pentru încălcări rutiere. De asemenea, nu este recomandat să închiriați o mașină fără asigurare.

Mașini de poliție în Emiratele Arabe Unite

Reglementări vamale

În Emiratele Arabe Unite, puteți importa fără taxe până la 400 de trabucuri (sau 2 kg de tutun), până la 2 litri de alcool tare (pentru cetățenii adulți non-musulmani). Sharjah are o interdicție privind importul și vânzarea de alcool.

Trebuie să aveți grijă la importul de medicamente, dacă aveți îndoieli cu privire la orice medicament, este mai bine să traduceți rețeta unui medic sau să cumpărați un medicament de la o farmacie locală, deoarece legislația privind importul de medicamente care conțin droguri este foarte strictă, răspunderea penală. și sunt prevăzute o pedeapsă cu închisoarea.

În emirate, este interzis importul de literatură, materiale video și fotografice cu conținut erotic sau ofensator pentru cei care profesează islamul.

Principalele stațiuni din Emiratele Arabe Unite

Principalele statiuni sunt:

 • Dubai
 • Abu Dhabi
 • Sharjah
 • Ajman
 • Ras Al Khaimah
 • Fujairah.

Temperatura

Cel mai bun moment pentru odihnă este de la sfârșitul toamnei până la sfârșitul primăverii, temperatura aerului este de la +20-+30 Celsius, temperatura apei este de la +17 iarna la +35 vara. Vara, temperatura aerului ajunge la +45 de grade Celsius.

Opțiunile de vacanță scumpe sunt Dubai (zona de elită a Jumeirah), Abu Dhabi. Sharjah, Ajman sunt mai potrivite pentru vacanțele de familie.

Dubai este un oraș stațiune ideal pentru turiștii de toate preferințele: hoteluri de lux, obiceiuri liberale, o varietate de viață de noapte, activități în aer liber și plaje cochete. Orașul este bogat în centre comerciale, unde sunt reprezentate aproape toate mărcile mondiale, precum și bazarurile și piețele orientale sunt celebre în lume. Dubai este un renumit centru de afaceri la nivel mondial, unde au loc multe evenimente de afaceri și expoziții.

Hotel în zona de plajă de elită din Jumeirah din Dubai

Plajele statiunii dispun de o infrastructura completa – parcare, magazine, cafenele. Există centre de scufundări, hotelul Atlantis are o atracție scufundări într-un acvariu cu rechini (pentru scafandri experimentați). Apele Golfului Persic nu au vederi atât de colorate ca, de exemplu, Marea Roșie, cu toate acestea, există multe lucruri interesante pentru iubitorii unei astfel de vacanțe. Dubai are cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu – Aquaventure, precum și o serie de alte parcuri acvatice.

Principala atracție a Dubaiului este cea mai înaltă clădire din lume, turnul Burj Khalifa, de 828 de metri. De asemenea, în oraș există un număr mare de restaurante cu preparate din diferite națiuni ale lumii.

Celebrul Burj Haliva are 828 de metri înălțime.

Abu Dhabi este și o stațiune de vacanță scumpă, un oraș frumos care îmbină multe atracții culturale și modernitate. Vacanțele la plajă sunt și ele bine dezvoltate, cu toate acestea, orașul este mai interesant pentru excursii.

Sharjah este cea mai populară stațiune pentru o vacanță la buget redus, situată în apropiere de Dubai, cu toate acestea, hotelurile și cazarea aici sunt mult mai ieftine. Orașul este numit capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, există multe muzee și teatre, iar aspectul tradițional al orașului este păstrat și apreciat ca nicăieri. Bazarul oriental și magazinele de suveniruri sunt, de asemenea, populare printre turiști. Emiratul Sharjah are interzicerea totală a alcoolului.

Stațiune de plajă din oraș Sharjah

Anjman este un emirat mic și relativ sărac, foarte calm și provincial, dar care își câștigă treptat popularitatea în rândul turiștilor.

Precauții și sfaturi pentru turiștii care merg în Emiratele Arabe Unite

 • consumul de alcool în afara hotelului (în locuri publice), precum și beația pe stradă poate duce la pedepse penale și deportare;
 • expunerea la soare datorită activității sale ridicate este posibilă numai cu utilizarea unor creme speciale de protecție;
 • fumatul este interzis pe plaje, în hoteluri, centre comerciale, în Sharjah – în toate locurile publice;
 • păstrați strada curată, aruncarea gunoiului pe parcurs (nu la coșul de gunoi) se pedepsește cu amenzi mari;
 • Pe coastă, trebuie să fii atent când înoți din cauza posibilelor curenți periculoși.

Spre deosebire de stereotipurile predominante despre țările din Est, Emiratele Arabe Unite sunt o țară extrem de civilizată în care se acordă o mare atenție siguranței rezidenților și turiștilor. De asemenea, să nu credeți că emiratele sunt o vacanță doar pentru cei bogați, în această țară există o mulțime de hoteluri ieftine cu o calitate a serviciilor nu mai proastă decât în ​​Europa.

Mai multe informații despre Galtour Travel. Puteți alege un tur în două clicuri pe site-ul GaltourTravel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top