Pentru ce este un centru de afaceri?

Centru de Afaceri. Pentru a conduce cu succes o afacere și a gestiona o companie, fiecare manager are nevoie de un birou confortabil. Clienții și partenerii de afaceri au prima impresie despre companie în funcție de tipul de spațiu de birou.

Un exemplu viu de centru de afaceri modern este prezentat pe site-ul web Centrul de Afaceri Dunarea Companiile care își găsesc birourile aici primesc tot ce le trebuie pentru o activitate de succes.

Centrul de Afaceri

Avantajele închirierii de birouri în centre de afaceri

Dacă o companie închiriază un birou într-un centru de afaceri modern de clasă A sau B, atunci primește:

  • o camera renovata cu mobilier si setul necesar de echipamente de birou (telefon, copiator, imprimanta etc.), precum si cu aer conditionat. În același timp, este posibilă reamenajarea spațiilor, pentru aceasta este necesară coordonarea cu administrația;
  • adresa juridică pentru înregistrarea unei noi companii;
  • Internet de mare viteză conectat și comunicații telefonice din oraș;
  • capacitatea de a folosi atât parcările subterane, cât și cele convenționale;
  • securitate non-stop.

În plus, majoritatea centrelor de afaceri moderne oferă servicii suplimentare sub formă de curățenie în birouri, catering pentru angajați etc.

În centrele de birouri puteți închiria nu doar un birou, ci și o sală de conferințe. Cafenelele și restaurantele disponibile aici pot oferi organizarea și organizarea de banchete, cine de afaceri și alte evenimente.

Caracteristici suplimentare

Centru de Afaceri

De foarte multe ori la parterul centrelor de afaceri se găsesc puncte de vânzare cu amănuntul, sucursale bancare care oferă chiriașilor reduceri bune.

Pentru participanții la diferite întâlniri sau conferințe, pot fi oferite propriile camere de hotel. Acest lucru poate fi deosebit de convenabil dacă centrul de birouri este situat departe de hoteluri sau hanuri.

Printre serviciile centrelor de afaceri se regaseste adesea suportul de transport. Aceasta poate fi o călătorie unică, de exemplu, la o gară sau un aeroport, sau o închiriere de mașini pe termen lung cu un șofer profesionist.

Închirierea unui spațiu de birou gata făcut într-o clădire cu toată infrastructura necesară va reduce costul deschiderii unei companii. La urma urmei, nu este nevoie să cumpărați o cameră, să faceți reparații în ea și să cumpărați mobilier de birou. Da, iar costul plății pentru serviciile de curățenie și securitate va fi mai mic decât salariul propriului personal care ar îndeplini aceste sarcini.

Inchiriere birou in centrul de afaceri:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top