ONLINE MENIUL WISE CAFE IN GALATI

MENIUL WISE CAFE

Vă prezentăm restaurantul Wise Cafe (fostul Rapsodia), complet modernizat și reproiectat într-un design modern. Realitățile moderne oferă o oportunitate de a schimba, de a îmbunătăți ceea ce era grozav înainte și ne place! Urmând tehnologie, design, gust este calea noastră.

Design nou, MUZICĂ GROZAVĂ

În 2020, ne gândim la o reproiectare globală a restaurantului nostru. Am angajat cei mai buni designeri tehnici și grafici pentru a reamenaja corect spațiile, a îmbunătăți traficul, a economisi spațiu și a crește spațiul liber. În 2021, a fost finalizată reproiectarea și revizia, la care clienții noștri au reacționat puternic pozitiv, deoarece astfel de schimbări au dus să reflectăm la cum era înainte și cum este acum. Sistemul de sunet a fost complet actualizat, adaugat in tot restaurantul Wise Cafe, iar noi am ales cel mai bun, cu sunet clar. Acum, de-a lubgul contrului restaurantului nostru, sunt difuzoare excelente care iti vor insoti pranzul sau cina cu muzica placuta, nu tare, care nu va enerva, ci doar notribuie la sentatii placute, pentru ca facem totul exclusiv pentru clienti. Conformitate cu tehnologia actuală, internetul, mulți vizitatori doresc să vadă meniul de acasă, să evalueze dacă merită sau nu să mergi, să evalueze alegerea preparatelor, costul, lista de vinuri sau lista de băuturi răcoritoare. Urmărim tot ceea ce va ajuta clienții noștri în alegere și va economisi timp. Meniul nostru Wise Cafe este acum online! De asemenea, în restaurant, clienții noștri pot folosi codul QR pentru a vizualiza și selecta preparate, ceea ce arată mai modern decât meniurile de hârtie.Beneficiile Wise Cafe Restaurant

Beneficiile Wise Cafe Restaurant

Restaurantul este situat chiar in centrul orasului la etajul I al hotelului Ibis Styles Dunarea Galati, restaurantul si-a deschis terasa de la 1 iunie cu un meniu individual de vara care deja incanta clientii nostri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top