DUNAREA CATERING - LIVRARE DE MANCARE GALATI

restaurant online

CALITATE EXCEPȚIONALĂ. FILOZOFIE DURABILĂ. ÎNTOTDEAUNA DELICIOS -utilizăm cele mai bune ingrediente pe care regiunea le poate oferi, pregătindu-le cuatenție și întotdeauna de la zero.

Reducere de transport

REDUCERI

Restaurant cu livrare pictograma

LIVRARE GRATUITA

Mancare traditionala pictograma

DELICIOSE

Livrare de mancare

Livrare mancare de la restaurantul Dunarea Catering din orasul Galati. Livrare rapida, de inalta calitate, cu separarea preparatelor reci si calde, ceea ce elimina posibilitatea ca veti primi o salata calda sau chorba rece. După achitarea comenzii, bucătăria începe imediat să gătească, așa că economisim timp pentru ca Curierul Tazz să ridice comanda și să ți-o livreze cât mai curând posibil.

Mancaruri din carne

Prânzuri de afaceri

Livrarea de prânzuri complexe pentru angajații organizațiilor. Primele, felurile secundare și deserturile sunt pregătite de bucătarii noștri. Livrarea se face de catre Tazz, in cel mai scurt timp posibil. Posibilitate de precomanda la timp.

Mancare de sarbatori

Scutește-te de bătaia de cap de a găti de sărbători. Comandă mâncare de la Dunarea Catering și ne vom ocupa de ea în timp ce faci ceea ce îți place. Livrare rapidă, feluri de mâncare fierbinți – rămâneți cald. Ingrediente excepțional de proaspete.

Mancare traditionala

Ați încercat toate preparatele naționale ale României? Cel mai probabil, ți-a scăpat ceva, bucătăria românească este foarte diversă și colorată. Bucătarii noștri sunt profesioniști în domeniul lor, cu un stoc uriaș de cunoștințe. Peste 100 de poziții diferite de preparate românești sunt oferite pe site-ul Dunarea Catering! Comanda in 2 minute, fara confirmarea obligatorie a comenzii.

Mâncare pentru eveniment

Dunarea Catering este unul dintre liderii livrarilor de alimente din Galati.
Un număr mare de activități sunt însoțite de bucătăria noastră.
Selecție mare de produse pe site-ul nostru, reduceri pentru comenzi mari.
De la primele feluri la deserturi și aperitive. Decorează-ți masa cu Dunarea Catering.

Platouri festive

Dunărea Catering îți vine în ajutor cu noile platouri festive: proaspete, în ton cu anotimpul și o plăcere savuroasă pentru invitații tăi! Un deliciu culinar de te lingi pe degete!

Ziua de naștere

Vrei să îți organizezi aniversarea la birou, alături de colegi, sau acasă alături de cei dragi, dar timpul nu-ți permite sa gătești? Nu-ți face griji! Dunărea Catering are cea mai bună soluție pentru tine – PLATOURILE ANIVERSARE!

Platouri copii

Meniuri speciale pentru copii, ideale pentru petreceri aniversare sau alte petreceri pentru copii. Mâncăruri echilibrate și gustoase pentru copii. Cu drag de la Dunarea Catering.

Platou_cald_copii
360 TOUR
DUNAREA CATERING

Restaurantul nostru este deschis zilnic. Suntem gata să vă oferim o paletă uriașă de gusturi, de la preparate tradiționale la cele experimentale. Cufundă-te în această atracție a gustului. Bucătarii noștri sunt maeștri care și-au perfecționat abilitățile de ani de zile și sunt acum gata să arate ce pot face.

Cea mai buna livrare Galati

Dunarea Catering a demonstrat un nivel mai ridicat decat al altora in timpul activitatii sale. Designul convenabil, de înțeles și frumos al site-ului nostru Dunarea Catering îi ajută pe clienții noștri să aleagă preparatele în câteva minute, să afle compoziția preparatului, greutatea preparatului și prezentarea vizuală a preparatului. Plasarea unei comenzi nu durează mai mult de 1 minut, după plată, comanda merge imediat în bucătărie. S-a adăugat posibilitatea de a comanda un fel de mâncare la timp. Livrare rapidă. Aducem mese calde – calde. Rece – rece.

RECENZII DESPRE DUNAREA CATERING

10

MARIUS

România, Galați

Comand tot timpul de la Dunarea Catering, totul este grozav, gust delicios si livrare rapida. 5+

10

NIKOLETTA

România, Galați

Vă mulțumim pentru mâncarea delicioasă și livrarea rapidă. Comand nu des, dar de sărbători – cu siguranță! Există întotdeauna multă mâncare la prețuri bune și fierbinte, pe care nici măcar nu trebuie să o încălziți.

Dunărea CATERING

Comandă mâncare chiar acum și beneficiază de o reducere de 10%.

Scroll to Top