Hotel Galati Centrum

TOATE DRUMURILE DUC LA NOI !

Hotelul Galati Centrum, unul dintre principalele puncte de referinta ale orasului Galati este o locatie apreciata de turistii care sosesc in interes de afaceri si nu numai. Localizat chiar in centrul orasului, ofera acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri si, bineinteles, turistic.

Hotelul Galati Centrum este unicul hotel business de la km 0 al orasului care propune oaspetilor Apartamente de Lux 4* si Camere cu Facilitati Superioare ce surprind clientii prin noi abordari ale confortului si ospitalitatii. Vizitati-ne la Galtour-Dunarea.ro/Mercure/ »

HOTELUL GALATI CENTRUM*** propune clientilor:
– 6 apartamente de lux 4*
– 20 camere superioare
– 40 de camere standard

La nici 50 m de Hotel Ibis Style Galati*** se afla Centrul de Afaceri Dunarea care ofera servicii complete pentru organizarea unei game variate de evenimente corporate. Pentru orice tip de eveniment de firmă, clientii beneficiaza de experienta unei echipe de profesionişti care vor consilia clientul pentru dentificarea formulei optime de organizare a evenimentului de firma si se va ocupa de toate aspectele pe care le implica o astfel de actiune.

Hotelul Mercure Centrum Galati a fost renovat complet in toamna anului 2021!

Comfort de 4**** la tarife de 3*** numai la Hotel Galati Centrum!

Pentru mai multe detalii si REZERVARI ONLINE cu PLATA ONLINE vizitati  Galtour-Dunarea.ro/Mercure

Scroll to Top