HOTELURI GALATI

Noi, elegante și moderne Mercure & Ibis style

Ibis-Style-Reception

IBIS STYLE DUNAREA GALATI

Situat în Piața Domnească, la doar 5 minute de mers pe jos de promenada de pe malul Dunării, ibis Styles Dunărea Galați oferă acces gratuit la internet WiFi și camere cu aer condiționat. Camerele au minibar, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie modernă.

Mercure-Galați-Centrum

Mercure Galati Centrum

Mercure Galați Centrum, situat în Galați, are un bar și terasă. De asemenea, facilitățile includ un restaurant, recepție cu program nonstop, room-service și WiFi gratuit în întregul hotel. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Stilul hotelului este inspirat de Mișcarea Bauhaus. Toate camerele au dulap, TV cu ecran plat, baie privată și balcon.

Accesibilitatea intalneste ospitalitatea

La Hotelul Ibis Styles Dunarea Galati si Mercure Galati Centrum credem cu tarie ca fiecare oaspete merita sa se simt binevenit si confortabil. De aceea, ne-am angajat sa oferim un mediu prietenos si adaptat si persoanelor cu dizabilitati. Am proiectat cu atentie fiecare aspect al hotelurilor noastre pentru a oferi o experienta cat mai placuta si facila tuturor oaspetilor, indiferent de mobilitatea lor. Veti regasi camere special amenajate persoanelor cu dizabilitati, rampe de acces, harti tactile pentru nevazatori, asistenta personalizata inclusiv pentru persoanele cu deficiente de auz.

 

Scroll to Top