Cariere

CARIERE la Galtour & Dunarea

Doresti sa lucrezi in domeniul turismului ?

Aspiri sa-ti implinesti cariera in cadrul unui grup de firme lider in domeniul ospitalitatii ?

angajari_face iunie_Galtour_Dunarea
Indiferent daca ca esti la debutul carierei sau ai deja o experienta profesionala, Galtour & Dunarea iti ofera posibilitatea sa te alaturi unei echipe tinere si dinamice pregatita sa evolueze in spiritul orientarii catre client si al dezvoltarii profesionale.

Dorim sa ne extindem echipa cu oameni competenti, creativi, care doresc sa-si insuseasca si sa promoveze valorile firmei, implicandu-se permanent in optimizarea serviciilor oferite clientilor.

Grupul de firme Galtour-Dunarea ofera:

  • plan de cariera si posibilitati de avansare
  • siguranta locului de munca si contract pe perioada nedeterminata
  • pachet salarial motivant

Te invitam sa ni te alaturi pentru a-ti cladi o cariera de succes si a construi alaturi de noi drumul catre statutul de profesionist in domeniul turismului.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite CV-ul la adresa cv@galtour.ro

Il puteti de asemenea depune personal la Centrul de Afaceri Dunarea din str.Balcescu nr.1, Galati, etaj 1, camera 108.

Alatura-te echipei noastre !

Fa cunostinta cu cei care au o cariera frumoasa la Galtour-Dunarea

a eni“Din anul 2004, SC Dunarea SA este organizatia care mi-a oferit sansa sa ma dezvolt si sa evoluez atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Pasiunea, oportunitatile de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni sunt punctele pe care le am in comun cu colegii din companie. ”

Liliana Ilie- Manager Achizitii SC Dunarea SA

o patrascuS.C. Dunărea reprezintă pentru mine locul in care vin zi de zi cu
aceeaşi plăcere, precum şi şansa de a face parte dintr-o echipă de oameni valoroşi de la care învăţ permanent multe lucruri interesante.

Nela Preda – Asistent Manager SC Dunarea SA

angelica“O societate unde am găsit mereu noi provocări profesionale, conectare permanentă la noutăţi în domeniu şi orientare continuă pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri. Ambianţa deosebită, confortul şi calitatea serviciilor ascund mult efort, pasiune şi idei novatoare.”

Ovidiu Popa- Manager Departament IT SC Dunarea SA

bogdanMi-am început “călătoria” în cadrul companiei la sfârşitul anului 2007, pe postul de agent turism. De-a lungul timpului, am avut plăcerea să lucrez alături de profesionişti adevăraţi, a caror pasiune şi devotament m-au inspirat şi mă inspiră în fiecare zi. Alături de ei, am învăţat ca doar impreuna, lucrand in echipa, putem sa realizam lucruri frumoase.

Catalin Marius Feraru- Agent Turism SC Galtour SRL