Restaunt Blue Sun

Restaurantul Blue Sun, situat la parterul Hotelului Galati Centrum, isi asteaptă oaspetii intr-o atmosfera eleganta si primitoare, cu o oferta culinara extrem de variata, plina de  delicii din bucataria internationala.

Restaurantul a fost modernizat recent si surprinde prin designul inedit, spatiile deschise si armonia coloristica. Este un loc care isi provoaca oaspetii cu un ambient indraznet, cu atitudine, de aceea reprezinta cadru ideal pentru intalnirile de afaceri si pentru desfasurarea evenimentelor private.

 

Companiile vor gasi in Restaurantul Blue Sun partenerul ideal pentru derularea unor evenimente reusite pentru parteneri sau angajati: seri festive, dejunuri de afaceri, inaugurari/lansari de produse/servicii dar si pentru sarbatori dedicate angajatilor, partenerilor, petreceri de Craciun sau Revelion.

Restaurantul Blue Sun ofera cadrul ideal pentru orice tip de eveniment de familie; nunta, botez, aniversare de varsta sau casatorie, majorat, petreceri pentru tineret, clientii nostri beneficiind de toate serviciile pe care le presupune organizarea unui eveniment de succes. Un produs original, de mare succes la public il reprezinta nuntile in cadru intim, program pe care il recomandam cu caldura familiilor care doresc sa celebreze casatoria printr-un eveniment restrans intr-o locatie cu totul si cu totul speciala.


Pentru detalii privind evenimentele ce se pot organiza in Restaurantul Blue Sun accesati www.dunareaevents.ro !