Turism

Agentia de turism Galtour Travel Galati infiintata in 1990, prima agentie de turism din Galati si a doua din Romania, agentia de turism Galtour este liderul Grupului Galtour&Dunarea.  Suntem o echipa diversa, de la colegi cu 30 de ani experienta in turism pana la tineri absolventi de facultati de profil cu cateva luni experienta dar cu entuziasmul si creativitatea specifica varstei.Toti insa avem un singur scop si anume acela de a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii si atentia de care acestia au nevoie mai ales atunci cand urmeaza sa paseasca pe teritorii noi. Suntem aici pentru ca iubim ceea ce facem si ne place sa vedem turisti fericiti!

 

Vacante la Mare

Galtour Travel va ofera posibilitatea de a alege destinatia potrivita pentru tine si cei dragi, atat pe litoralul romanesc cat si de peste hotare, avand astfel parte de o vacanta exlusiva, exotica.

Vacante la Munte

Pentru cei care prefera muntele, Galtour Travel are pregatite cele mai bune oferte pentru vacante la inaltimea asteptarilor, la munte, oferindu-va cele mai bune conditii de cazare.


Pentru detalii privind Galtour Travel accesati www.galtourtravel.ro !